marbling10 MommySharkdutdutdutut çabuk veriyorsan hele hiç dert etme. Ben kendimi bildim bileli kilo almam sıkıntılı, hemen de verdim zaten bunda da hiç dert etmiyorum alırsam veririm Allahın izniyle
Min_demirkol marbling10 az kalmış birazcık daha sabır miniğin büyümesi lazm 😃 tekmesini hissetmeyene kadar annelik duygusu oluşmamıştı ne zaman ki tekmeyi hissettim dünyam değişti 🥰
marbling10 Min_demirkol valla tekme şart değil kaydığını falan böyle kelebek gibi hissetsem yine olur🙈
Hazella marbling10 kayma hissi oluyo evet ilk oyle hissediyosunuz zaten kayna hissi bende de oncesinde vardi sonra bi iki hafta icinde vurma seyirme halini aldi☺️
marbling10 Hazella ay belki de bebeğimdir o zaman, hep aynı bölgede hissediyorum gezmiyor yani sabit ama günde 1 falan, sık değil yani
Sblatc marbling10 bende 16.haftadayım bi kaç kere hissettim gibi ama emin olamıyorum. Gaz olunca baya belli oluyo aslında arka arkaya bi kaç hareket gibi oluyo ama hissettiğim bebek hareketiyse tek seferlik bi şeydi. İlk hamileliğim olduğu için emin olamıyorum
marbling10 Sblatc ben de bir şey hissediyorum ama çok erken daha, gaz gibi de değil 1 kez falan oluyor kayma gibi değişik bir his
Hly3 marbling10 pıt pıt yaptı sadece nabız gibi. Sol tarafta hissetmiştim. Yeni uyanmıştım üstelik ilk onu hissettim 🥰 ama net olarak 30 haftamda hissettim hep kızımı. Çok hareketli bir bebek değil hala. Bazen tekme oluyor
Minederin marbling10 ilk sağda sabun kayar gibiydi sonra kelebek pitirtisi gibi gittikçe çoğaldı iki aylıkken doktor bile çok hareketli dedi :))
marbling10 Minederin evet kayma gibi bir şey hissediyorum günde 1 ya da 2 kez oluyor ama hep aynı noktada oluyor o his, bebek olabilir mi ki daha 12. Haftadayım ama
Minederin marbling10 bilemiyorum cnm sen ne hissediyorsan odur çünkü her hamilelik bir değil kimi erken kimi çok geç hissediyor