marbling10 Arkadaşlar merhaba, ilk gebelikte 20. Haftalarda, iki ve sonrasında ise 16. Haftalarda hissedildiği söyleniyor. Daha erken bebek hareketini hisseden ve bunu teyit eden oldu mu?
marbling10 MommySharkdutdutdutut ilkinde 20 lerde hissetmiştim🤭 baya erken hissetmişsin iyi olmuş. Zayıf mısın?
Didembyl Ben ilknde 20.haftada hissettm ama bunda saha 13 haftalıkken kelebek cırpıntısı gibi hissedyordum icmde kanat crpar gibi
marbling10 Didembyl aa ne güzel 😍 inşallah ben de erken hissederim. Yanlış anlamazsanız, gaz hareketi olmadığından nasıl emin oldunuz?
Sblatc marbling10 bende 16.haftadayım bi kaç kere hissettim gibi ama emin olamıyorum. Gaz olunca baya belli oluyo aslında arka arkaya bi kaç hareket gibi oluyo ama hissettiğim bebek hareketiyse tek seferlik bi şeydi. İlk hamileliğim olduğu için emin olamıyorum
marbling10 Gizem_34 Min_demirkol Çok iyi ya ikiniz de erkenden hissetmişsiniz, ben ilkini 20 lerde hissetmiştim. Şimdi daha 12 deyiz🤭😬
MommySharkdutdutdutut marbling10 178 boydayim ve baya zayiftim canm 😊😂 30 kilo almistim ilkinde hic bellinetmiyordum
Min_demirkol marbling10 çok erken hissettm böye kelebeğin çarpması gibi bir şey 🥰 18.haftada videoya bile almıştm bariz şekilde dışardan belliydi. Sanırım annenin kilosu etkiliyor 🥰 inşallah sizde bir an önce bu mükemmel duyguyu tadarsınız ❤️
marbling10 MommySharkdutdutdutut oo 30 baya olmuş valla. Ben de 174 ün 56 kiloydum 14 kilo aldım ama hamile olduğum anlaşılmıyordu ve insanlar bu kilo sana çok yakıştı verme diyordu🤭 bunda 58 kiloyum bakalım ne kadar alacağım🤷 zayıf olunca erken hissediliyor diyorlar inşallah baya bi erken hissederim🤭😂
marbling10 Aylinak1n yaa ne güzel erkenden hissetmişsiniz😍 brnim ikinci bu, inşallah daha da etken hissederim, 🤭
MommySharkdutdutdutut marbling10 Ay hafi valla bi 15 de bile hisseden var 😍hissedersin bence de Çok aldim ama hemen vermistim 😂 bende belli etmiyordum bundan da 20 aldim 🤣🤣🤣 30 a kadar yolu var diyorum
balmelek marbling10 ilkinde 17 de hissettim Hatta 16 da olabilir tam hatırlamıyorum ama erkendi. İkincisinde 16 haftalık daha hissetmedim
Hazella marbling10 ikinci hamileligim net olarak 14 te hissettim ama tabi devamli hareketler degil bunlar ☺️ Doktora da sordum gayet normal hissedebilirsin dedi
marbling10 Hazella ayy hadi inşallah benim de erkenden olur ya 12 deyiz daha şimdiden hissetsem keşke🤭☺️ böyle bazen kayma gibi bir şey oluyor ama mümkün değidlir diyorum
Min_demirkol marbling10 az kalmış birazcık daha sabır miniğin büyümesi lazm 😃 tekmesini hissetmeyene kadar annelik duygusu oluşmamıştı ne zaman ki tekmeyi hissettim dünyam değişti 🥰
marbling10 MommySharkdutdutdutut çabuk veriyorsan hele hiç dert etme. Ben kendimi bildim bileli kilo almam sıkıntılı, hemen de verdim zaten bunda da hiç dert etmiyorum alırsam veririm Allahın izniyle
balmelek marbling10 ikincisinde 13 haftalıkken hissettiğimi düşündüm ama sonra tekrarı oayinca bebek olamadığını anladım.
Hazella marbling10 kayma hissi oluyo evet ilk oyle hissediyosunuz zaten kayna hissi bende de oncesinde vardi sonra bi iki hafta icinde vurma seyirme halini aldi☺️
26z25a04f marbling10 marbling10 olur canim benimde ikinci gebelikim ilkini 20 de hissettim ikinciye hamileyim ve 11 haftada kaymaya başladı ☺️