1Semanur66 Bende agustosya yapıcam inş 32 haftalık olduk herşeyim hazır kapı süsü ve yastığımız kaldı 😂Çantayıda bayramdan sonra hazırlarım diye ďüsündum evi temizledikten sonra🤭
Huzurmelegim_28 Havva_Altun 10lu hastane çıkışı 2tane 5li hastane çıkışı Bebek bezi 10 tane pişik kremi Çorap eldiven şapka 2 tane müslin Yedek zıbın biberon ıslak mendil mama Battaniye 1 gecelik 1 sbahlık 2tane pijama takımı Çorap patik tülbent 4 kilot 4 atlet Yelek ğöğüs kalkanı Depend mesane pedi Terlik daha ne koycam eksik kaldımı bilmiyorumm 47 gün kaldı Cuma kontrolüm var ama sezeryan dmişti daha önceki kontorolde ama şimdi nediycek bebek kaç kilo oldu çok merak ediyorumm
Havva_Altun Huzurmelegim_28 çok güzel liste 👍 Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Allahım kolay Doğum yapmayı nasip etsin 🌸inşallah sağlıkla gelir Bebişler🙏🧿
Bett_blog Eymen-ss ben gögüs pompası lansinoh meme ucu çatlak kremi ve pişik kremide koyucam ekstra olarak üç aşağı beş yukarı aynı alt üst iç çamaşırı kendime
Pey Kızlar, doğumhanede hemşireye neler vermemiz gerekiyor bilgisi olan varmı? 🙈😍 tulum düşündüm ancak kalın gelirmi kışlıkmı yazlıkmı bilemedim. İlk gebeliğim yardımcı olursanız çok sevinirim 😁
Havva_Altun Pey bende tulum düşündüm ama bebeğin göbek bağı düşmediği için bebeğin karnı acır diyorlar 😂
Eymen-ss Pey devlet hastanesi ise zaten bezini şapkasını takip örtüye sarıp senin yanına getiriyorlar sen giydiriyorsun üstünü ilk oglumdan tecrübe böyle 🤗 ikinci hamileliğimde de özel hastane olcak ondada alt üst takım bir adet zıbın şapkası eldiveni bezi bunlar başka birşey yok 🤗
Shuled25 Havva_Altun ben öyle çok bişey koymadım abartmaya da gerek yok bence 😂🥰 bir adet hastane çıkışı 2 adet zıbın müslin örtü çıkış için kundak sudocrem bebek bakım örtüsü bebek alt temizliği için pamuk bebek bezi kirliler için poşet benim için lohusa pijaması terlik bebek ve benim için çorap hurma çerez
Mervehtp81 Havva_Altun 33 haftalık olduk bizde daha ne odası hazır ne kıyafetleri tam nede ev temizliğine başladım herşey bana bakiyor🤣 muhtemelen 35 36 ’tan sonra yapmaya başlarım
Eymen-ss Havva_Altun alttan zaten mecbur zıbın giyiyor onun üstüne ne giydirir sen giydir göbek deliğine birşey gelmediği sürece hiç bir şekilde acımaz cansız orası zaten 🤗 sadece mikrop kapmayacak elini fazla sürmiyceksin o kadar panik olmayın yani insan alışıyor yavaş yavaş ne yapman gerektigine kendin karar veriyorsun 👍🤗