_Eylll1 Aysobaciniz aynen kuzum bende bu şekilde gidecek diye alıştırdım kendimi aylardır böyleyim ama umarım senin öyle olmaz bence verilen vitaminler yada ilaçlar yetersiz kalıyor yoksa neden kullandıgımız halde geçmesin :(
Aysobaciniz _Eylll1 bana çok vitamin vermedi, bi özel regenesis aldım onu içiyorum oda bitmek üzere, magnezyum verdi kullanmadım bulantı kusma yapıyor diye. valla bazen diyorum şurada doğurayım kurtulayım sonra kıyamıyorum yavruma ☺️
Beyzan hanibazen yaa çok teşekkür ederim 😍. Benim ikinci gebeligim.ilkinde hiç bir şey bilmiyordum.anlatan öğreten de yoktu. Şimdi kafası azıcık karışmış bir anne adayı görsem kendi kaygilarim geliyor aklıma.ondan bu uzun uzun yazmalarım🙂
kumsalmomyy Aysobaciniz regeninis Demirden yana eksik kalıyor ayrıca bir Demir takviyesi gerekiyor 🤷♀️
Aysobaciniz kumsalmomyy demir eksikliğimin olmadığj söyledi doktorum o yüzden de demir ilacı tekrar vermedi.
Gulsah4 Aysobaciniz cok normal hamilelik kolay bir.döngü değil ki.. hava sıcak, karnınızda bir canlı gelişiyor, bu şartlarda ne kadar normal olabilirsiniz ki.. Doktorun verdiği ya da vereceği vitamin vs ile mutlaka düzelmeler olur ama hamilelikte gayet normal.
Aysobaciniz Gulsah4 evet haklısınız bu derece olması insanı başta yoruyor sonrada aklına soru işareti geliyor acaba bi sıkıntımı var diyor. Napalım anne olmak kolay değil diyip avutuyorum kendimi