Sultancoskun Kızlarrr merhaba 5+5 haftalık hamileyim dün beta değerime baktırdım 39,620 çıktı sizce normal mi ? Doktor çok donuktu ne sorsam düz cevaplar verdi yarın yine baktıracağım.
Simsekbebekannesi Sultancoskun gün geçtikçe çoğalır canım benimkide bu şekildeydi 2 güne bır hastaneye gidip kan verdim 🥰
Burcu_NFUE Sultancoskun normal kuzum ama tam net haftası kese ve bebek görününce belli olur ☺️ Az çok olması değil düzenli yükselmesi önemli olan ☺️
Minigimyolda Sultancoskun kese görünmüşse beta değerinin bir önemi yok yüksek olması da normal 6 haftalık olmuşsunuz sonuçta
Simsekbebekannesi Sultancoskun maşallah benimkide bu şekilde oldu hatta 6 inci haftada kalp atışıni alamadık 10 haftalıkken dinledik kalp atışını
mucizem42 Simsekbebekannesi bende 6 haftada gittim sadece kese var dedi iki hafta sonra ya gün verdi normal galiba sizde geç duymussunuz
durununannesiiiiii Minigimyolda Anne55_ ben adet geçikmesinin 2. Günü test yaptırmıştım 94 tü ben öyle ögrendim sizin dediğiniz rakam çok yüksek geldi bana bilmiyorum ama döllenme zamanıylada alakalı olabilir
Anne55_ Sultancoskun normal değil canım adetin geçince 1000 üzerinde olması lazım 2 gün sonra yine kan ver onun 2 katına çıkması lazım
Anne55_ Sultancoskun kese göründüyse sıkıntı yok benimde öyle olmuştu kesem gözükmedi allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Anne55_ Sultancoskun yok canım korkma benim öyleydi seninki gibiydi betam kesem oluşmadı ve kimyasal gebelik diye düşük oldum ama senin keseni görmüşler sen sadece bilgili ol 2 günde bir kan ver artışına bak bana kimse öyle demedi ve ilk gebeliğimde düşük yaptım sen içini rahat tut merak etme 😊
Minigimyolda durununannesiiiiii beta degeri herkeste değişiyor o yüzden kıyas yapmamak gerekiyor düzenli şekilde arttığı sürece sonra kese göründüğü zaman hiçbir sıkıntı yok sonrasında kese gelişimi bebek bebeğin kalp atışı önemli
G_M_Z @Sultancoskun canım gayet normal arkadaşlar 39 olarak anlamışlar sayıyı sanırım senin ki 39 bin küsür ki bu çok güzel bir rakam. Ve kesen de görünmüş zaten hayırlı olsun 🥰 kalp atışları 6.haftadan sonra duyulmaya başlanıyor genelde ama tabi kişiden kişiye değişir 🥰