3MelekAnnesi3 tugcemma oglum uyandı karnı acılmıs doydu geri uyudu bende neden neden bu saatte diye sitem edip tekrar uyumaya calıscam yoksa tekeri patlamış kamyon gibi gezerim ortalıkta
Ndrg12 tugcemma kocayı yolladım çocuğumu doyurup sınava gidicem 😃 6 aylık oldu kızım uykusuzluğa alıştım ikincisi yormaz uykusuzluk anlamında 😃
tugcemma Sultann1603 ay uyuyabiliyorsan ne güzel canım. Ben dön Allah dön. Sağa sola dönüp duruyorum. Kalktım çamaşır topladım 😂😂
Pirincveannesi Sultann1603 bende sizin gibiyim her sabah eşimi dgönderiyorum bi parti daha uyuyorum 11.30 12 gibi uyanıyorum somrası kahbaltı filan zayen 🤭
Sultann1603 tugcemma 5 buckta uyandm iste eşime tost flan yapıyorum paket yapıp poşete koyuyorum kahvaltılık flan snra yatyrm tekrar biraz telefon oynayıp uykumu getiriyorum valla napym yakında uyumayı özlicez o yüzden sende yat uyu keyfini cikar😂😂
Sultann1603 Pirincveannesi bidahami gelcez dünyaya yatalm uyuyalım zaten hepimizn az zamanı kaldi bugünleri çok aricaz😅😅
tugcemma Sultann1603 çoookk haklısın ama işte yok 😅 olmadı mı olmuyor 😂😂 tost dedin canım tost çekti bari tost yapayım kendime 😂😂😂
Sultann1603 tugcemma hahah bol kaşarlı yapyrm her sabah valla hamile halimde sırf o disardaki yağlı pogcalari vs yemesin diye 😃
Sultann1603 eaaysenur uykumu getirmeye çalışıyorum hafiften gözler kapanmaya başladı zaten birazdn giderim sizde gelin arkamdan😅
Sultann1603 tugcemma valla yakında bi tostcu açcam her sabah gözüm kapalı tost basiyorum yaparm ben bu işi yani😅
tugcemma Sultann1603 Sultan diye yakın bir arkadaşım var. O da böyle ticari işlerden iyi anlar valla. O kadar yıl şuraya kantin açmak lazım dediği bir yere kantin açtılar. Adam paraya para demedi valla 😂😂😂