Zzeynep1 Dün tetanoz aşısı oldum kolumu kaldıramıyorum resmen kaldırınca inliyorum çok aşırı ağrıyor ne zaman geçer?
Sultis123 Zzeynep1 ilkinde 10 gun kolum agridi ikincisinde hic agrimadi bile herkeste ve her asida degisiklik gosterebiliyor.
Babymoomy Zzeynep1 3.gün hala sızlıyor uyuşuyor ama geçiyor 2.gebelik bu 4.doz veya 5.artık kolum bağışıklık kazandı 😂
Funda2735 Gulmom başlar canım 3-4 sürüyor bende ağrır mı diyordum ilk gün yok ama sonrası fena inş başlamaz sende
Rumeysare Olduğum günün gecesi dayanılmaz bir ağrısı olmuştu kolum yanmıştı resmen dokunamıyordum bile soğuk şeyler tuttum koluma 2-3 gün içinde geçmişti
VSeherA @Zzeynep1 ben de dün sabah oldum bakalım beni neler bekliyor şu an sadece hareket ettirdiğimde ağrı var 😬
ecevecev21 Bende sadece kol ağrısı değil 3 gün aşırı halsizlik yaptı. Bazılarına hiç etki etmiyor bile tamamen bünye meselesi sanırım :(
Pelit7 Ben de dün oldum öyle şiddetli bir ağrı yok hafif kas ağrısı gibi kaldırınca oluyor ama normal yani sadece hemşire ateşin çıkarsa ikinci dozu yapmayız dedi dünden beri ölçüyorum şükür ateş de yapmadı🌸
burcinnb Zzeynep1 gün içerisinde bir kaç kez buz uygulayın kolunuza geçicek🥰 ben aşıyı olur olmaz uyguladım hiç şişme ve şiddetli ağrı yaşamadım 😇
Busra333 Zzeynep1 normal canım benim 1 hadta sürdü doktorum saf kolonya ve pamuk ile mesaj yap dedi keşke önce sorsaydım hemen geçti çok iyi geldi