ZorYollardanAsipGelenim Gece acile gittiginizde ultrasonla bakiliyor mu bebege? Bu zamana kadar gece bisey olmadigi icin bilmiyorum. Agrim varda gitsem bakarlar mi?
Asyamira ZorYollardanAsipGelenim çorlu da yaşıyorum gece hiç gitmedim ama postunuz üstte kalsın bilen birisi denk gelir belki, geçmiş olsun 🙏
butterfly_ ZorYollardanAsipGelenim mutlaka bi kadın doğum doktoru olur ama gitmeden arayıp sormanızda fayda var
ecemp161013 ZorYollardanAsipGelenim hayir kadin dogum doktoru olmuyor acilde genelde orada bir doktorun hastasiysaniz doktorunuzun çağırırlar gerek görülürse
esra-59 ZorYollardanAsipGelenim benim doktorum nilüfer hanım bu hafta izne çıktı 5 günlük yokum demişti salı günü gittiğimde 39 haftalık hamileyim herhangi bir sıkıntı olduğunda gece gelebilirsin ben izinde olduğum idari birim burda olduğu için ilgilenirler demişti.
ZorYollardanAsipGelenim Asyamira ya esimde evde yok ve 3 yasinda bi kizim var uyuyo birakacagim biridr yok napcam sasrdim
ZorYollardanAsipGelenim butterfly_ gitsem bile esim yok evde bi kixim var 3 yasinda uyuyo birakabilcegim kimsede yok sasrdim kaldim
Asyamira ZorYollardanAsipGelenim anladım çok geçmiş olsun isterseniz bi arayın ama ben bakarlar diye düşünüyorum 🙏
Buket0709 ZorYollardanAsipGelenim bildiğim kadarıyla kadın doğum doktoru gece nöbete kalmıyor ama icapcı var doktor izin de olsana arayıp mutlaka çağırıyorlar