Baskar doktoruna söyledin mi canım peki
Kuyruk sokumu ağrısı
Minikcivcivv çok teşekkür ederim çok şükür 🙏🏻 Doktorum bu kemik ağrıları için ayrıca gğnde bir bardak süt içiyosan bunu ikiye çıkar dedi. Yada işte yoğurdu az yiyosan biraz artırmalısın, haftalık olarak daha çok et yemelisin magnezyum alımı için de muzu ikiye çıkar dedi. Size de tavsiye olsun inşallah işe yarar 🌸
Minikcivcivv evet doktorum bunun gebelikle alakası olmadığını söyledi fizik tedaviye gittim oda hamileyim diye birşey yapamadı ve hala artarak devam ediyor ağrı artık oturup kalkmakta zorlanıyorum o yüzden oturma simidi kullanıyorum
Kdk tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim dikkat edeceğim 😌❣
Baskar rabbim şifa versin inşallah coo çok geçmiş olsun
Minikcivcivv magnezyum eksikliğindendir.benimde çok oluyor kullanıyorum ilaç ama yeterli gelmediği için doktorum serum taktırdı biraz rahatladım.cok ayakta kalmayın fazla iş yapmayın çok yorulunca oluyor genelde
DenizBatus gelmiş geçmiş olsun.. evet dikkat etmek lazım çok teşekkür ederim cevabınız için 🌹
Minikcivcivv Aynı haftalarda benim de olmuştu. Gebelik ilerledikçe geçti çok şükür. 🤗 Simit edinin bir tane onun üzerine oturmaya gayret gösterin. ☺️
csmgh teşekkür ederim alicam inşallah bende ☺
Minikcivcivv sağol canım 🙏
Minikcivcivv Normal cnm ben cokkk yaşadım çok kötü ama yapacak birşey yok doğumdan sonra geçiyor 🙏
Serapveminikleri Çok geçmiş olsun canım cevabın için teşekkür ederim 😍
Zeynep_03 geçmiş olsun canım
@Minikcivcivv sağol cnm sanada geçmiş olsun
Zeynep_03 Sağ ol canım
Minikcivcivv sanada çok geçmiş olsun inşallah biran önce geçer bebeğini sağ salim alırsın kucağına🙏
Serapveminikleri aminn canım cümlemiz inşallah ☺