a_burcu_bur Kbraslan 16 haftalıkken falan söyleniyo sanırım. Öncesinde de söyleniyo muydu hatırlayamadım. En azından detaylıca kesin söylerler.
Zelsonr Kbraslan Doktora göre degisiyor canım yaa bende devlete gidiyorum. 23+1 haftalıkken gitmiştim 650 Gr demişti bu cuma(26+5) yine gidicem bakalım inşallah söyler ama söylemese de ben sorucam. Eğer soylemezse kendin sor çekinme ❤️❤️
magnolia_ Cemreekny 23.haftamda 680 grm demiştidoktorumuz şuan 28 haftalığız henüz gitmedim doktora daha merak içindeyim haftaya öğrenicem işallah 😊
Vera_vera gulsahalp benimde 33. Haftada sizinkiyle aynıydı ama doktor bana hiç bişey söylemedi bence kiloluda değil normal
rosatue Vera_vera evet ben de kilolu olduğunu düşünmüyorum çünkü benim de öyleydi ve doktor 3 kilo civarı doğum ağırlığı bekleyebiliriz dedi. 4.500 nasıl olsun 5-6 haftada 😅
gulsahalp Vera_vera benimde araştırmalarıma göre normal bir bebek tabi ki bunu duyduktan sonra araştırdım hiçte söylediği gibi değil ve korkmama gerek yokmuş
gulsahalp rosatue arkadaşım yeni doğum yaptı son hafta 700 gram almış her bebek farklı 🙃 ben olanı yazdım her doktor da farklı bu arada birini dinlemek iyi değil ☺️
rosatue gulsahalp tabi ki mümkün ama normalde haftada 200-300 gram bekleniyor. 3.500 üzeri bir bebek beni endişelendiriyor normal doğum istediğim için. Normal derken iyi anlamda kastettim aslında yanlış anlaşılma olmasın ☺️