Fatosss35 FtsTnr masallah cok iyi kilosu nasil besleniyosunuz bana da soyleseniz benim bebisim de kilo alsa biraz.
Alii Bdhsjsjssn bilmiyorum öyle dedi perşembe günü randevum vardi gittim ne zaman doğum dedim bana 8 ayın ilk haftasında alırız dedi bir sorunum yok bendede çocuğumda da doktor 38 de alalım dedi sezeryanda37/38 de aliniyormuş bebek benimde 3 cü gebeligim bu
Nazra Alii sezeryan olacaksa bence bekle en ıyısını yıne sen bilirsin anne olarak ama anne karnında durması daha ıyı olmaz mı
Cemreekny portakalkeki canım açıklaması yok. Sadece sohbet muhabbet olsun diye yoksa neden olucak. Kıyaslama da yapmıyoruz herkes kendi bebeğini paylaşıyor bu kadarcık 😊😊😇🙃🙃
Moorbit eslemmesilaa ay biz de öyleyiz çok mu acaba çok tedirgin oluyorum. Doktor normal dedi ama kafama takıldı yine
bugrabebegim Shzdgn bende bugün gittim 29 haftadayım 1150 gr çıktı kilosu ama doktor bir sorun yok dedi gayet sağlıklı dedi az mı acaba 😥
Shzdgn bugrabebegim Doktor sağlıklı demisse ne güzel sorun yok demeki normalde bu hafta Bebek kilosu 1400gr ortalama ama her bebeğin gelişimi farklı olabiliyor bir sıkıntı yok demeki benimkini karın çevresi küçük kalmış onun için kilosu düşük dedi sanırım
Mavisim93 Bende en son 21+6 da gittim 456 gr kilosu 24-25 cm boyu söylendi normal mi sizce boy olarak biraz kısa sanki doktorum olumsuz bişi demedi ama ben internetten baktığım kadarıyla 21 haftada 25-27 cm olması gerek yazıyor
Ozlmaydn 19+4 te gittiğimzde 340 gram dedi doktorumuz 10 gün sonra ayrıntılı var bakalm kaç çıkacak 🤭
Alii Nazra tabikide cnm anne karnında 1 gün bile fazla kalsa kâr anne karnı daha iyiymiş dış dünyadan