Bdhsjsjssn Kızlar bizim kız 36.haftada 2.700 dü 37.haftadayız bugün gittik 3 kiloymuş haftada 300 gram almış haftayada doğumum var
Nazra Alii 2 hafta önden yada gerıden gelmesı onemlı degıl dıye bılıyorum 2 den fazlası sorun dıye bılıyorum
Alii Bdhsjsjssn bilmiyorum öyle dedi perşembe günü randevum vardi gittim ne zaman doğum dedim bana 8 ayın ilk haftasında alırız dedi bir sorunum yok bendede çocuğumda da doktor 38 de alalım dedi sezeryanda37/38 de aliniyormuş bebek benimde 3 cü gebeligim bu
H_myra1 MinikEkran evett benim biraz zorlu geçiyor birde bulantı falan bir an önce hayırlısıyla dogum zamanı gelsin diye bekliyorum
MinikEkran H_myra1 yaa sağ salim alırız inşallah kucağımıza yavrularımızı cinsiyeti belli oldu mu ben 2 gün önce gittim 15+6yken bacağının arasından kordon geçiyordu göremedi doktorum 🙈
portakalkeki Kızlar kilo kıyaslaması bana çok saçma geliyor bu başlığı çok fazla görüyorum neden bu kadar önemsemiyor anlamıyorum cidden bi açıklaması var mı
Cemreekny portakalkeki canım açıklaması yok. Sadece sohbet muhabbet olsun diye yoksa neden olucak. Kıyaslama da yapmıyoruz herkes kendi bebeğini paylaşıyor bu kadarcık 😊😊😇🙃🙃
bestesmom Emine_clk01 İnternete haftasına göre bebek kiloları var benim kızda sizinle aynı haftalarda gayet normal kılosu bence 1 kusur kılolar biraz fazla gıbı doktorumda kılosu gayet ıyı dedı üzülmeyin😊
beysenyil Biresintii çok kafana takma, sağlıklı diyorsa eğer doktor sorun görmüyorsa doğunca herşey belli olur az kalmış zaten, sağlıkla gelsinler inşallah ❤️