Elisammmbade bircivcivannesi ya ne güzel yapmışız valla eşim işte olmasa bende gitmeyi düşündüm de tek başıma yürüyemez oldum artık 😂 hangi hastaneye gidiyorsunuz ilk bebiş mi 🥰
Elisammmbade bircivcivannesi bende özel İzmit kadın doğuma gidiyordum memnun kalmadım doğumlarıda iyi geçiyormuş pek bu ay özel marmaraya gittim bakalım nerede dogurcam 😂
Didonutella Elisammmbade 35+4 den selamlar. İstanbuldayım. Yanıyorum. Sıcaktan asla uyuyamıyorum. Hamile olmayanlar okuyorsa sakın doğumları yaza denk getirmeyin. Çatlıycam sıcaktan. Böyle bişey olamaz!!! Daha derece olarak 30 ları bile görmedik bu arada…
Elisammmbade Didonutella kesinlikle… Bende seviniyordum ne güzel yaz bebeği kışın olsa üşürdük zor olur diye ama sıcak berbat gerçekten neyseki bişey kalmadı 🥰🙏
esinaltintaas Elisammmbade Bende Kocaeli Gebze’de oturuyorum 35-5 haftalık olduk yüzyıl hastanesine gidiyorum 🤗 Sıcaklardan evde ediyorum resmen aslında evim serindir öyle bütün gün güneş gören bir ev değil ama ben yeri geliyor çamaşırımla oturuyorum 😫🥵
Elisammmbade esinaltintaas ben şimdiden lahusa dönemi nasıl oldu daha çok bunalirim diye düşünmeye başladım 🤦😂 nasıl gittiğin hastane canım doğum ücreti nedir ?
sevvalakkah Elisammmbade Bende izmirde oturuyorum ve aşırı sıcak son 3 haftamız kaldı hayırlısı ile bitmesini bekliyorum 😂 Burada yazın en kötü hava 37 derece felan oluyor 🤦🏽♀️
Elisammmbade sevvalakkah bişey kalmadı 9 aylık filimin sonuna geldik biraz da sıcaktan çekeceğimiz var😂😂
esinaltintaas Elisammmbade Lohusa zamanlarını arada bende düşünüyorum 🥵 Hastaneden memnunum özellikle doktorumdan ilgisi alâkası çok güzel normal doğum 3750 sezeryan 4000 TL dediler ama biraz pazarlık yapıcaz 😂
Aylin_dzgn 35+2 gunluguz dün akşamdan beri belime kadiklarima vuran bı ağrı var karnım çok kasiliyor sabahta altim çıkacak gibi ağrıyor yürürken bile canım acıyor ve aşırı sıcak ve nemde çabası bursa bu sene çok sıcak yada hamilelikten bana öyle geliyor
Elisammmbade Aylin_dzgn yalancı sancılar benimde kasıklarıma giriyor bazen bu sancı oturduğum yerden zıplıyorum🤦
ilknrkrkc Elisammmbade 36+6 dayım bende. Doktorumuz tahmini 10 Temmuz dedi doğuma heycanla bekliyoruz bizde 😌
Elisammmbade ilknrkrkc ayyy bende çok heyecanlıyım ya ilk diye mi bilmiyorum ama her gün kalkıyorum bı gun daha yaklaştık diye çok seviniyorum her gece kızımın hayaliyle uyuyorum🤭🥰
Gulsenyilmaz aysel_gunes bence bir an önce halledin☺️ Bende 35 te hazirladim ama zorlandim 36yiz suan doktor önden gidiyor baya dedi sezeryanla alacak bir kac güne yani zamanim var demeyin ne olacagi belli olmuyor
aysel_gunes Gulsenyilmaz bugun yikayip utuleyip koycam😊 ayaklarim sisti aynen kimse benim gibi gec kalmasinn😣 harekette hissetmiyorum bebegin😐
Didonutella aysel_gunes bu sylarda hareket çok önemli. Uzanın biraz dürtün hala hissetmiyorsanız ne olur ne olmaz bi hastaneye gidin bence