Sibelrx Elisammmbade vallahi oglum kis bebegidi rahatti onda tesetturlu olunca bide daha kotu hamilelik kapalilik evden cikmiyorum artik bunda 😀
Cansunare Elisammmbade evet bu sancılar beni yoruyor çok annem ve teyzem ile yarın bitiririz inşallah temizliği👍🏻
Mom087 Elisammmbade bende cok bunaldım artık cok sıcak hava çok 35 iz biz de bunaldım iyice bende gitmek istiyorum ama bende korktum biraz enfeksiyon yüzünden manisadan yazıyorum cok az kaldı rabbim in izniyle inşallah sağ salim kucaklarız 🥰
Anne4237 Konya’dayım. 35+2yiz. Haftaya kontrole gitcez, bebişin gelişimi iyice tamamlansın diye 39a kadar bekleyelim isterim ama normal doğum tabii. Allah bilir. İnşallah hayırlı zamanda gelsin. Konya’da olanlar hangi hastaneye gidiyorlar acaba?
Mom087 Hmyracan Allah sabır versin inşallah 🤲 😊 az kalmış maşallah 🧿 rabbim sağ salim kucaklamak nasip etsin inşallah hepimize
Elisammmbade Sibelrx ayy gerçekten tesettürlu olunca iki kat zor olur sıcak havalarda bide hanimelik Allah yardımcın olsun canım 🙏🥰
Baharrr90 Elisammmbade 60 evlerde oturuyorum İzmit cihan Hastanesi’ne gidiyorum nasipse doğumu orada yapicam
gulin-35 Elisammmbade 35+5 olduk benımde tum hazırlıklarım bıttı sıcaktan su aygrı gıbı buldugum yere yatıyorum bu kadar 😀😀
bircivcivannesi Elisammmbade ben de Kocaeli’de yim 35. haftanın içindeyim, bugün çığlık aticaktim gerçekten çok bunaltıciydi, hastane çantamı hazırladım kendimi sahile attım biraz esiyordu şükür 🙈
Elisammmbade bircivcivannesi ya ne güzel yapmışız valla eşim işte olmasa bende gitmeyi düşündüm de tek başıma yürüyemez oldum artık 😂 hangi hastaneye gidiyorsunuz ilk bebiş mi 🥰