FeriDee Fabulousmom mesela ayın 20 sinde adet olsuysam diğer ayın da 20 sinde olurum 7 gün sürüyo işte
Seyda1990 Fabulousmom amin canım insalllah etiket yaparım sana hastane dönüşü dua et lütfen 🤲 eğer hamile değilsem aşılama yaptiricam
Fabulousmom Seyda1990 kuzum ilaç falan kullandın mı? Ediyorum canım benim herkese ediyorum inşallah güzel şeyler olacak 🤲🏽
aslann_annesi Ben adetime 3 gün kala 6.30 beta değeriyle öğrendim iki gün arayla takip ettik şükür şimdi 7.haftama giricem
Fabulousmom Seyda1990 Pazartesi kanda netleşir canım. Ben geçtiğimiz iki ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı ondan sordum ilaç kullandın mı diye
aslann_annesi Fabulousmom amin çok teşekkürler Rabbim kimsenin kucağını boş gözünü arkada bırakmasın ❤️🙏🏻
Seyda1990 Fabulousmom yok canım birşey kullanmadım ben ama yumurta rezervelerim çok kötü sanırım tedavisiz hamile kalmam çok zor pazartesi gidip bakicam bakalım. Duanda banada yer verirsen mutlu olurum ismim Şeyma
Elif0661 Fabulousmom çok sevindim tebrik ederim sağlıkla devam etsin süreciniz inşallah bebisiniz sağlıkla büyüsün ❤️
Fabulousmom Elif0661 Allah razı olsun ❤️🤲🏽 Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize 🤲🏽❤️❤️
Seyda1990 Fabulousmom merhaba canım doktortayim hamile değilim normal yolla hamile kalmam imkansız tüp bebek yapmannlazom dedi aşılama dahi olmaz dedi çok üzgünüm ya 😭 ama sol yumurtalık baya büyümüş değerlendir yine dedi
Fabulousmom Seyda1990 neye dayanarak dedi onu canım? İmkansız diye. Üzülme nolur Rabbim emeklerimizin karşılığını elbet verecek
Fabulousmom Seyda1990 dualarımdasın canım benim amh kaç çıktı? Başka doktora da görün bence. Medicalpark ta yaptırdım 0,83 çıktı ama sonra yanlışmış sonuç başka yerde yaptırınca doğrusu çıktı
Seyda1990 Fabulousmom 0.37 çıktı bende Maltepe Medical parka gittim ama ilk önceki testleri Ankara gata da vermstim İstanbul Zeynep Kamil de vermiştim sonuç 0.37 çıkmıştı şimdi tüp bebek yapacağım sanırım. Teşekkür ederim canım Allah senden razı olsun