AlyaEkmen_ marbling10 3 4 ne ki günde 10 dan fazla bile çıkıyorumdur 🙈ben bir de çok su içtiğim için malesef daha çok çıkıyorum 😂
marbling10 AlyaEkmen_ çok bulantım vardı zorla su içiyordum o yüzden biraz az oldu su içmem maalesef 😔
AlyaEkmen_ marbling10 benimde kusmalarım ve bulantılarım malesef devam ediyor ama bana soğuk su nedense iyi geliyor 🤗
Rzgr_123 Ya kızlar benim de aşırı derecede ağrılarım var 2 bebeğimi karnıma öldü 12 haftalıkken o kadar çok korkuyorum ki😔
kcnr Rzgr_123 pıhtılaşma testi yaptırdın mı hiç kayıplardan snra belki öyle birşey vardır iğneye başlatıyorlar bende çıktı mesela iğne vuruyorum hergün allah sağlık versin inşallah hepimize sağlıkla büyütelim kötü düşünme kötü olmasın inşallah
[silindi] AlyaEkmen_ ya hiç belli olmuyor ki tam geçti diyorsun sonra birşeyler yiyince dokunuyo sanki çıkarmadan rahat edemiceksin gibi geliyo ve sonu lavabo😔😔😔
AlyaEkmen_ [silindi] malesef benimde öyle oluyor onun için yemek yiyemiyorum artık her şey gözümde karardi 🙄
Frog39 marbling10 gen tahlili verdim biraz riskli gidiyor o yüzden 15 günde bir gittim hep kısmetse 10 güne kadar genetik tarama sonuçlarım gelecek ancak o zaman rahat nefes alıp ayda 1 gitmeye başlayacağız
Dilefruz Rzgr_123 benimde aynen boyle kizim var ve cok korkuyorum ikiside cok kucuk olcak diye sizde durumlar nasil 😊
Rzgr_123 Dilefruz ya ben şimdiden çok zorlanıyorum desem inanır mısın düşük riskim var sürekli yatmam gerekiyor ama ne mümkün yaptıgı şeyler artık çok uç nokta da🙄
Emine138 Sina 10 hafta 1 günlük❣ 2. gebeliğim oğlum 2 yaşında çok şükür iyiz bir sıkıntımız yok. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ❣😍
Dilefruz Rzgr_123 cok gecmis olsun tahmin edebiliyorum yaninda biri yoksa oturmanin imkani yok zaten en hareketli zamanlari
marbling10 Frog39 benim 2 kaybım var iğne kullanıyorum, doktor önce 2 haftada gel demişti sonra sıkıntı görmeyince 1 ay sonra gel dedi ama ben dayanmadım 2. Hftada gittim yine🤭