Mucizemm18 Minigimyolda hayır maalesef amh değerim 0.32 yaşım da 22, sadece 7 yumurta toplandı ve sadece 2 tanesi bölündü diğerinin bi hücresi eşit değildi son 1 tane kalmıştı 8 hücreliydi doktor gayet kaliteli dedi onu 3.gün transfer ettiler
Minigimyolda Mucizemm18 0.01 le de mümkün kötü düşünme ama bnce tutunmuş bebeğin tabiki kan testi kesin bir sonuç verecek
Mucizemm18 Minigimyolda pazartesi günü kan testi günüm ama pazar günü dayanamaz bi daha test yaparım ben
BrcYrt Mucizemm18 özel polikliniklerde de kan testi yapıyorlar orda da yaptırabilirsin, benim de tüp bebek ben 10. günde erken gebelik testi yapmıştım bu şekilde silik çıktı bu arada hayırlı olsun bence var gibi🙋🏼♀️🥰🙏🏻🧿
melegim_ve_ben Mucizemm18 Transferin 3.ya da 4.gunu gonopeptyl vuruldum. 10.gun de dr um kan testi istedi canım. Bebişin tutunmuş annesi😍 kan testiyle taçlandır🧿
Mucizem31 Mucizemm18 özel de veya acilde kan versene bu testlerle uğraşacağına canım 1 saate çıkıyor 9 veya 10 günde gayet net kanda çıkıyor.
diamond2635 Mucizemm18 benim de 5. Gün embriyosu transferden sonra 5. Gün test yaptım silik çıktı.testi gün aşırı tekrar ettim koyulaştı çizgi.10. Gün de kan verdim 436 çıktı beta hcg şimdi 7 haftalığım darısı başına canım 🌸😍
Mucizemm18 diamond2635 Rabbim sağlıklıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, inşallah teşekkür ederim 😍☺️