Mortaleks1 papatya56 ben de 24 ☺️ Ne zamandır konuşuyoruz merak ettim siz de o zaman yemi evli sayılırsınız
Kolipayse papatya56 canim ben tedaviye gittiğim için olmadim.daha 19 gün var benim adet olmama daha hala yumurtalar 14 ml ya insallah pazartesiye kdr 17 ml olurda aşılama yapar doktorum
Mortaleks1 papatya56 evet sabah yaptım göğüs uçlarım dünden beri aşırı sızlıyordu çamaşır bile takamıyorum düşün ama birşey çıkmadı bugün daha yumurtlamadan sonra 12. Gün erken yaptım sanırım
papatya56 Mortaleks1 Canım benımde goguslerım cok acıyo camasır takamıyorum goguslerımdeki damarlar belli oluyo akıntım var adetimi bekliyom
papatya56 Mortaleks1 İnşallah canım benım ümidim yok fazla yumurtlamanın 12 gunu kan verdim negatifti İnşallah olmayız eşim cok istiyo olmasını bayramda hamile olmayı cok istiyorum İnşallah vardır senınde benımde isteyen herkesin
Mortaleks1 papatya56 inşallah canım inşallah bizde de öyle bir de 16 sı benim doğum günüm onu bile düşündüm eğer bebek varsa eşime doğum günüm de mi söylerim yoksa bayramda mı diye