Mortaleks1 papatya56 yaa yok yapmadım bugün mutfak temizliğine giriştim sabah unuttum. Ama yarın da geçsin diyorum sen bir daha tekrar yaptın mı
papatya56 Mortaleks1 Yok canım bende temızlık yapıyom fırsat bulmadım gıdım alım kendımı tutucam test yapmamak için
Mortaleks1 papatya56 pazar günü yapma niyetim var adete 2 gün kalmış olacak eğer görürsem de 16 sında doktora gideyim diyorum
papatya56 Mortaleks1 Salı gunu kan verdim negatıftı bı kac gun daha geçsın yapalım bugün yumurtlamın benım 14 gunu
Mortaleks1 papatya56 döner belki canım erken henüz asıl önemli olan aslında adeti geciktirmek ama dayanamıyoruz işte
papatya56 Mortaleks1 Cok erken kan verdım 12 gün bekleyemedım adet gunum gelseydi onu beklıyorum catlama üç gün sonra gordum catlamadan mı 14 gün sonra yapıyoruz yoksa yumurtlamdan 14 gun sonra test yapılıyo
annesinin_beybisi Mortaleks1 pcos yoksa 5 gün sonra başlanıyor ama pcos varsa regl bitince başlanıyor ben geçen ay 3. günde görmüştüm yumurtlamayı mesela🤗
Tusami papatya56 canım az önce kadın doğum doktorumdan geldim yumurtlama tarihini söyledim kanda ne zaman çıkar dedim 10-12 gün sonra dedi 😊
Mortaleks1 https://imgyukle.com/i/rv0Es @papatya56 sence kuruma çizgisi mi ? Dayanamayıp yaptım ben de ama testi yaptıktan 1-2 dk sonra telefonum çaldı geri döndüğümde de yarım saat geçmişti kuruma çizgisi olup olmadığı nasıl anlaşılır acaba
papatya56 Mortaleks1 Kuruma cizgisi olabilir canım benımde çizgi oldu kuruma çizgisiydi herhalde elınde varsa bı tane daha yap