Kolipayse papatya56 üzülmemek için dayan canim bende bugun son ignemi burdum lekelenmeme oluyor ya nedensw
Tusami Kolipayse aaaa var mı böyle bişey 😦benim dün ovulasyon testim pikti, afedersin ilişki sonrası hafif pembe kan gördüm peçetede şaşırdım, ne demek ki bu çok şaşırdım 😯
Mortaleks1 Zeyneptuba aaa gerçekten miii 🙈 inşallah kuzum inşallah ❤️ Valla geçsin diye bekleyeceğim ben testleri Ebru hanımdan almıştım yumurtlamadan 17 gün sonra testini yap dedi ama çok uzun geldi bana 13. 14. Günde çıkanları gördük burda o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum
Zeyneptuba Mortaleks1 Bende o testlerle hamile kaldık ama boş gebelik yaşadım. 10.günde çğrenmitim.. yine dayanamayıp erkenden bakarım kesin 😃
Mortaleks1 papatya56 bugün teşhisi koydum karnım da değil kaşıklarım da pelvik denen yer ağrıyor😂😂 karnın en alt kısmıymış
papatya56 Mortaleks1 İnsallah hamılelıktendir benımde bugun cok akıntım var hamılelıkten mı adet belirtisimi bilmiyorum
papatya56 Mortaleks1 İnşallah hamileliktendir canım bugün çok akıntım var bekliyorum zaman geçmiyo bugun sekızınci günüm adet belirtisi bu kadar erken olmaz
mavi0811 Tusami kiminde t cok koyulasmazmis ama yumurtlamaymis yani silindiyss yumurtlamadr kuzum bence
Mortaleks1 papatya56 aaa baya az kalmış senin 😊 kız biz senle birlikte değil miydik daha bugün benim 5. Gün cidden zaman geçmiyor. Test yapmayı ne zaman düşünüyorsun
papatya56 Mortaleks1 25 hazıran yumurtlamayı gordum salı günü yaparım canım hiç zaman gecmıyo üç gun gecsın üç gün üç sene gibi gelıyo insallah vardır hepimizin sabah azımda acı bi tat vardı kasık agrım var akıntım var dünden beri
Mortaleks1 papatya56 inşallah canım benim ilk güzel haberi senden alırız. Herkes göğüs belirtisi daha yaygın oluyor diyor ya var mı göğüslerinde ağrı ya da değişim
papatya56 Mortaleks1 Sol gogsumde agrı var dokununca acıyo inşallah canım test yapım bakalım inşallah tutmuştur hepimizin