Tusami Bahrr valla canım bende ilk defa bu ay yaptım, koyu olunca yumurtlama oluyor sonra silik görene kadar devam edeceksin, o zamanda çatladı demekmiş👍
Tusami mavi0811 benim dün T çizgisi C den koyuydu, bu gün T çizgisi tamamen silinmemiş ama C den daha açık renk olmuş, bu çatladı demek herhalde, ilk defa yapıyorum bende işte bakalım 😊
mavi0811 Tusami kiminde t cok koyulasmazmis ama yumurtlamaymis yani silindiyss yumurtlamadr kuzum bence
Laydlittlemouse Tusami miratech az olduğu için kaçırabilirsiniz yumurtlamayı adet döngüsüne göre testi kullanın diyor kılavuz ancak ben geçen ay ona göre yaptığımda denk gelmedi yumurtlamamı laboquickte gördüm yani tam yumurtlamayı bilemediğimiz için iki gün arayla yapsanız da kaçırabilirsiniz. En iyisi 30 lu paket almanız alabiliyorsanız. Ama elinizdekini öylede değerlendirebilirsiniz her gün kullanmaktansa belki yakalarsınız
Zeyneptuba Mortaleks1 canım senle bire bir aynıyız. İnşalah ikimizde gebe kalırız . Test yaptığında haber ver lütfenn
Mortaleks1 Zeyneptuba aaa gerçekten miii 🙈 inşallah kuzum inşallah ❤️ Valla geçsin diye bekleyeceğim ben testleri Ebru hanımdan almıştım yumurtlamadan 17 gün sonra testini yap dedi ama çok uzun geldi bana 13. 14. Günde çıkanları gördük burda o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum