Zynp_H Huzurmelegim_28 sıcaktan her yerimde isilikler çıktı kaşınıyorum uyuyamıyorum ben böyleysem bebelerimiz doğunca nasıl dayanacaklar
Huzurmelegim_28 Zynp_H bi uyandım hep kızarmış göğüsün altları sıcaktan çocuk doğdugunda heep isirik olur bu sıcağa ağutos sıcak olurr 🥵🥵🥵🤰🤯
Gizemgney Bu hava bi tek bizlere sıcak eşler hep aynı hiç terlemezmi insan ya yaprak oynamiyor koskoca istanbulda delirmek uzereyim oturdugum yerde ter boşaltıyorum 😭
Ays0 Umudayolculuk36 ben terlemeyi de beceremiyorum vücut hiç sıcak ortam görmeyince unutmuş terlemeyi kendi kendime ateslenip duruyorum 😂
Zynp_H Huzurmelegim_28 inşallah olmazlar biz yine dayanırızda onların dili yok konuşmaya yavrucaklar dertlerini bile anlatamazlar 😔
mineirem Aydında da durumlar aynı dün akşam fenalık geçirdim balkonda yatıcak duruma geldim eviilmiz yüksek kat olsa hemen yatıcam ama malesef etrafimizda evler var
sedefyarsii1 Kızlar 22 haftalığım aşırı hararetliyim gerçekten günde sayısız defa duş alıyorum bıktım artık eşim klima almayı kabul etmiyo 😂 buharlı vantilatör almayı teklif ettim acaba işe yarar mı kullananınız var mı🤦🏼♀️
Elifsahin07 Umudayolculuk36 bende Antalyada yasiyorum ve burasi 43 derece kizlar . 28 haftaligim ve sicaktan uyuyamiyorum bende . 10 aylik evliyim bizde daha klima alamadik ama mecbur artik . Yoksa durulmuyor buralarda .
Juniorbaby1 Umudayolculuk36 canım bnde öyleyim henüz klima alamadık sıcaktan bnde hicbir şekilde yatamiyrm.gumduz hele.yurumek maç.edioo
Umudayolculuk36 Juniorbaby1 bizdede hiç biri yok 😭şuan cam ve kapı kapalı uyuyamıyorum eşim fosur fosur uyuyor