E_m_l ecemmp- ay bende yana yana araştiriyordum sali ve çarşamba ciger geliştirici vuruldu dunden beri az hissediyordum bende post cok iyi olmus sagol🤲🤲🤲
_gmzee ecemmp- dün ve bugün ikişer doz oldum, daha öyle bi yan etkisi olmadı sanırım hissediyorum hareketlerini ama harekette azalma geçici bir yan etkiymiş.. korkmayın sizde bir kaç Güne geçer inşallah
eylusko ecemmp- bende dün akşam ve bu sabah 2 ser ampul oldum biraz azaldı ama hareket var . 27+4 olduk rahim uzunluğum kısalmış erken doğum şüphesi var ondan oldum . siz neden oldunuz kaç haftasiniz
MEAsya Burda denk geldiği kadarıyla okudm evet cnm bebek hareketlerini azaltiyomus doktorlarda hastalarını bu yönde uyariyomus korkmayın diye ama tam net bı bilgim yok cnm
ecemmp- MEAsya ya 3 gun once oldum igneyi dun uyandigimda cok azdi hatta korktum nst cektirdim sorun yok dedi doktor ama bugun gene ayni cok az hissediyorum korktum
MEAsya ecemmp- cnm ben olmadım o yüzden bilmiorm ama okudugum kadarı ile bebeğin hareketleri azaliomus nstye girmssin korkma bişey olmaz Allah’ın izniyle 🤲
gulstgl Evet ben iğneden sonra 3-4 gün hareketlerde azalma hissettim. Az da olsa hareket varsa korkmayın doktoruma sormuştum ben de o da öyle demişti
gulstgl ecemmp- hafif de olsa hissediyorsanız endişelenmeyin ben de çok korkmuştum 4-5 gün sonra düzeldi çok şükür. Yine de bi terslik hissederseniz sağlık ocağında baktırın isterseniz🌸 ama bir şey yoktur
ecemmp- E_m_l ay ayniyiz bende sali carsamba vuruldum dun ve bugundur tek tuk hissetdim o derece az cok tedirgin olmustum ama yasayanlar varmis canım kac haftaliksin
E_m_l ecemmp- 34 +3 haftayım canim ama yazdıktan sonra yane suan bile kıpır kıpr oynamaya başladi şukur rahatladım🤲🤲
ecemmp- _gmzee ya insallah nst ye de girdim sorun yok dedi doktor ama dun ve bugun cok azaldi insallah saglicakla kucagimiza aliriz yavrularimizi 🤲
Hazal_hazar Iki gun ust uste vurdular hareket azligi eyer sekerinoz varsa yukselme olabiliyor o haftta icinde duzelir hareketler endiselenmeyin net hareketleri olmuyor yumusak oluyor
ecemmp- Hazal_hazar ya evet sekerim biraz yuksek cikti insallah duzelir en kisa zamanda nadir hareket ediyor
Tutkum İğne sonrası oluyor bizde vurulduk öyle oldu şuan eski rutinine döndü ama dikkat edin yine oynamalarına hafifte olsa bi oynama varsa sıkıntı yok iğneden