Lili Kese kaçıncı haftada görüldü benim 5+3 üm bügün doktora gittim ama kese görünmedi normal mi acaba
Deniiiza Lili ben ilk 4+3de gittim gozukmedi 5+4de gozuktu ama bebek gözükmedi 6+2de bebek de gözüktü. Kisiden kisiye degisiyor icinizi ferah tutun
Lili Tazeeanneee çok korkuyorum ya kimyasal sa diye beta istedi en son bir geçen hafta Pazartesi kan verdim 70 çıktı ondan 3 gün önce verdiğimde 19 dü değer güzel mi artmış
Akkoyu Lili 5 haftalıkken keseyi 6 haftalıkken kalp atışını duydum ama alttan muayene ile normal muayeneye 8 haftada ikisinide gördük
Fidan97 Ben de hamile olduğumu öğrendiğimde gittim doktor alttan muayene yaptı çok küçük kese gibi birşey var belli olmuyor dedi betamda 253 çıktı 10 gün sonra kaç haftalık olduğunu öğreneceğim merak ediyorum
Minisinibekleyen Ben 6 haftalikken keseyi gördüm 8 haftalikken kalp atış sesini duydum geç olabiliyor sakin kalıp dua etmek çok iyi geliyor acele etmeyin inşaallah güzel haberlerini alırız
Tazeeanneee Lili normalde iki katı çıkması laxıö diye biliyorum canım ama eğer ilk günlerinde öğrendiysen belki ondan düşüktür ben ilk öğrendiğimde 272 idi bir hafta sonra 3000lerde bişeydi seninde öyledir inşallah içini ferah tut 💜
Minisinibekleyen Lili öyle düşünme veren Allah veriyor sen ümidini kaybetme benim ablama doktor hiçbir şekilde anne olamaz dedi suan 2 kızı var üçüncü bebeğini doğurdu ama o melek oldu demem o ki veren de alan da Allah sen umudunu yitirmë Allahın mucizeleri cok
ErdoSeo5 Lili Benim ilk öğrendiğimde beta değerim 1140 Dı direk doktora gittim ama kese gözükmemişti 1 hafta sonra 5+4de ultrason de göründü