TubaEla Birminik çok fazla almamışsınız bence normal kilonuz bebek büyüyor suyu var vs illaki alınıyor kilo ben şeker diyetindeyim 9kilo aldım doktorum normal dedi sizinde gayet iyi bence ☺️💕
TubaEla Nurgullmom bende de şeker çıkmasaydı eminim çok fazla alırdım 😄 herşeyde gözüm kalıyor yinede dikkat etmek lazım tabi ☺️💖
Nurgullmom TubaEla Yani dikkat ediyorum zaten ama bu kilo yine geliyo yine geliyo😀🤭 insallah bende tansiyom seker cıkmaz suana kadar bi sorun olmadi ama bakalm😌
TubaEla DenizSayer yemeye biraz dikkat edince birazda hareket yürüyüş çok almadan kaptırsınız ☺️ Doğumdan sonra gidiyor zaten çoğunluk
Hasel0503 23+1 3 bucuk kilo almisim. İlk 4 ay almadim son 1 ayda 3 bucuk aldım galiba dikkat etsem iyi yoksa iki gunde yarim kilo alıyorum gibi geliyor bana😂😂
Vera_vera TubaEla aynen hiçte gitmesini istemiyorum aslında sadece elim ve ayaklarımdaki şişlik gitsin yeter
Senayyaprak33 TubaEla ilk gebeliğim ve o kadar dikkat etmiyorum açıkçası ama artık hızla kilom artabilir 5. Aydan itibaren artık hızla ilerliyor bakalım nasıl olacaz😁
Handeslife Kubra-1234 yok hiç öyle düşünmeyin. Ben 38. Haftamdayım son ay 1 kilo aldım. Daha çok acıkılıyor bu doğru ama sağlıklı beslenince sıkıntı olmuyor
UraSsmom TubaEla 15. Haftamda henüz kilo almamıştım 20. haftada 4 kilo almışım 🥲 5 haftada 4 kilo şaka gibi 😢