Zero2344 TubaEla 35 haftalık 9 kilo aldım ☹️ daha az alanları duyunca üzülüyorum ben çok aldım diye ama yiyorum elimde değil
citlenbigim2212 TubaEla valal daha çok vermiştim ama bulantılarım eskiksi kadar sık olmayınca verdiklerimi almaya başladım öyle tabi evlatlarımız sağlıklı olsunda en önemlisi o. 😃
Senayyaprak33 TubaEla ilk gebeliğim ve o kadar dikkat etmiyorum açıkçası ama artık hızla kilom artabilir 5. Aydan itibaren artık hızla ilerliyor bakalım nasıl olacaz😁
TubaEla jasmin001 çokta fazla değil doğumdan sonra bi anda gidiyor zaten birazda dikkat ederseniz bişey kalmaz ☺️💖
Vera_vera TubaEla aynen hiçte gitmesini istemiyorum aslında sadece elim ve ayaklarımdaki şişlik gitsin yeter
Htc-28 62 kiloyla hamile kaldım 12 ve 16 haftada 5 kilo verdim 20. Haftadayım şimdi 59 kiloyum. Bakalım iki öğün yiyorum hala ama bol bol meyve kuruyemiş yiyorum.
Birminik 21+3 üm 57 kiloyla hamile kaldım şuan nerdeyse 63 falanım çok hızlı gidiyor sanki.dikkat de ediyorum hamur işi abur cubur vs hicbisey yemiyorum yürüyüş yapmaya çalışıyorum düzenli olarak.sizce ne yapmalıyım ya 😕
TubaEla Birminik çok fazla almamışsınız bence normal kilonuz bebek büyüyor suyu var vs illaki alınıyor kilo ben şeker diyetindeyim 9kilo aldım doktorum normal dedi sizinde gayet iyi bence ☺️💕
Nurgullmom rosatue Ben 70le hamile kaldim doktorlar uyarıyo tabiki ama tansiyon şeker problemim olmadigi icin çokta bisey diyemiyolar dikkat et diyolar sadece 😀 bende dikkat edemiyorm yani yesen ayri yemesen ayrı😀😬
rosatue Nurgullmom ben bi dikkat edeyim dedim. Öyle pek de bir şey yapmadım sadece pilav makarna patates kestim. aç kalmışım ketonum çıkmış 😂 doğurunca veririz inş
tugbakaragul Nurgullmom bende 70′le hamile kaldım. Doktorum bunun 2-3 fazlası senin doğuma gitmen gereken kilo diye kızdı ama ne yapayım? Geri dönüşü var mı, yok. Ben ve bebeğim sağlıklı mıyız , evet. O yüzden bişey diyemiyor 😅
TubaEla Nurgullmom bende de şeker çıkmasaydı eminim çok fazla alırdım 😄 herşeyde gözüm kalıyor yinede dikkat etmek lazım tabi ☺️💖
tugbakaragul DenizSayer Amaaaan sağlığınız yerinde olsun gerisi önemli değil. Kilo alınır verilir. Bende kilolu hamile kaldım ama bebeğimde bende sağlıklıysam bana ve bebeğime bir zararı olmayacaksa gerisi önemli değil 😊
DenizSayer TubaEla inşallah canım ama bence çok aldım çünkü zaten kilolu hamile kaldım ve 30 haftalık hamileyim 10 hafta var daha doğuma bi 10 kilo daha alırım 25 kiloyla kapatırım doğumdan sonra zaten tek umudum evlenmeden önceki kiloma dönmek 🙏🏻 Teşekkür ederim
TubaEla DenizSayer yemeye biraz dikkat edince birazda hareket yürüyüş çok almadan kaptırsınız ☺️ Doğumdan sonra gidiyor zaten çoğunluk