Essa33 Ayse24 Memorial alıyor canım güzel ilgililer doktorları da eşim video fotoğraf falan da çekiyo hatta 😊
AyseguLena Ayse24 Diyarbakır Memorial’a gidiyorum canım. Eşim bütün herşeyimde yanımda kimse bir şey demiyor. Doktorumuz Aydın Ilgın çok memnunum, her zaman net cevaplar aldım ve ne zaman arasam yazsam anında dönüş yapıyor ilgileniyor. 🙏🏻
Ayse24 Zynpksmrekz yok canım bebeğin kontrolüne gittik doğum olacak az kaldı Isparta da özellerde giriyorduk burasıda özel almadılar
Zeynepssss Hatice2121 bende melikeye hanıma gidiyorum ama hiç memnun değilim Zozan hanım nasıl siz memnun musunuz
Hatice2121 Zeynepssss ilk defa gittim memnun kaldım zaten 3 ay kaldı doğuma devamlı ona gidecem artik
Ayse24 Ay bende genesis Pınar hanıma gtcektim olmayınca ezgi hanıma gttim hiç memnun kalmadım adam akıllı çocuğumu göremedim gönülsüz gönülsüz bi tuhafdı video çektirmedi devlet olsa neyse de özelde de bunu yapıyolarsa artk bişey demiyorum
Essa33 Ayse24 İlk basta mehmet nafi sakar dı cok memnundum ama biz yarım saatlik yoldan geldiğimiz için yarım saate yakın bekliyorduk kendisini yoğun olunca sonra değiştirdim Burhan özel e gectim ikiside gayet iyi doktorlar tavsiye ederim ❤️
Burcuscl Genesis Fatma hanım alıyor çok da iyi ve ilgili Pınar hanım tercih edecektim o olmayınca diğerine gittik eli de iyiymiş giden arkadaşlar çok övdü😊