Hilaldemirrr Caaanım anneelerim ❤️ 15 haftaligim gebe yastığı aldım çatal olandan . Sırtüstü yatınca belim ağrıyor solum çürüdü sağım ezildi 😂 yüzüstü zaten yatilmiyor bazen farketmeden dönüyorum direk rahatsız ediyor napayim ben 🤦🤦
LivaveLeyla Hilaldemirrr dur daha gülüm bunun 25i var 35i var uykuuuuuuu diye ağlayacağımız günler gelecek ☺️☺️
Selen37 Hilaldemirrr 16 haftalık olmama 1 gün kaldı ben hala yüzüstü yatıyorum 🙄 bu pozisyondan nasıl vazgeçicem bilmiyorum çünkü başka türlü uyuyamıyorum 😂
Ays0 Hilaldemirrr nasıl rahatsan öyle yat. Zaten vücudun seni yönlendiriyor rahatsız edici bir pozisyon da istesen de uyuyamiyorsun. Çoğu doktor sola yatmayı önerirken çoğu doktor da uyku esnasında kendini kasmamayi vücudun kendisi için en uygun olanı bulduğunu söylüyor. Hem haftan çok küçük daha gün gectikce zorlaşacak istesen de dönemeyeceksin 😂
Leylaakcay @Hilaldemirrr kız daha 15 haftalık sın 😂 o zamanlar çok rahat uyuyan ben 23 haftalık oldum dönerken zorlanıyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Hilaldemirrr Leylaakcay kız yüz üstü yatamıyorum rahatça . Annem de ilk bebeğini yüz üstü yattığı için düşürmüş o yüzden pskolojik olarak etkiliyor. Bide kilom var biraz çocum ezilirse korkuyorum 😁
KuzeyiinAnnesii Leylaakcay aynıyız bende zorlanıyorum artık sırt üstü nefesim daralıyor sağ sol omuzum.aciyor karnımdan pat diyede donemiyorum napcaz biz böyle 🤷🏻 ama bacak arasına yastık koy yan yatarken aşırı etkili oluyor👍
Leylaakcay @Hilaldemirrr Allahın izniyle bişey olmaz inşallah 😌 sağlıkla Kucaklarımıza alalım yavrularımızı 🙏🌺
LivaveLeyla Hilaldemirrr geçecek geçecek yüzüstü uyuduğumuz günlere kavuşucaz inşallah hele bir sağlıkla kucağımıza alalım hayırlısıyla
Yusufaras81 Hilaldemirrr bizde uyuyamıyoruz ki size akıl verelim bak saat beş oldu bilmem kaçıncı kez lavaboya kalkışım sağa sola dönmeyi demiyorum bile uyuştum artık ama olsun kızım için herşeye değer❤️😂
Hilaldemirrr Selen37 yüzüstü yatıp yastığın altına kolunu sokup bir bacağı da yukarı çekmek 10/10 bı yatış pozisyonu 😁
Hilaldemirrr saideeeee eşim diyor ki sana büyük yüzme simidi alalım ortası çukur üstüne yüz üstü yat diyo 😂
_hira_ Hilaldemirrr 36. Haftadan selamlar 😁 bugünlerin kıymetini bil ve keyfini çıkar 🙈 çok arayacaksın bu haftaları ileride 💐