Munire20 Kızlar 36. Haftamdayım Altan batma hissi oluyor ağrı vajinanın içinde sanki bıçak saplanıyor gibi sizdeyse oldumu
Ayse1934 Munire20 benim 20. Haftadan sonra duzenli olarak alttan bicak gibi batiyodu sanci ve altimda hep bi agirlik hissi 35 haftalik oldum hala ayni doktorada soyledim rahim buyuyo ondan dedi
leyla_ok Munire20 33+3 deyim otururken aniden oluyor hemen geçiyor.Çok fazla ya da uzun vadede olmuyor.Ama bu adet olmama yakın zamanda da oluyordu bende.Bence sancı değildir siye düşünüyorum.Ama sormak lazım yinede.
Aysayten Bende de bazen oluyor. Oturunca da oluyor yürüyünce de. 34+3 deyim bende.bu ağrıların düzenli olup olmadığını ve süresini kontrol etmeniz gerekiyor
Aysayten Munire20 Munire20 bilmiyorum. Ama doktora gitmediyseniz gene bir danışmakta fayda var. Açılma sancısı da olabilir
Aysayten Munire20 söyledim ben. Normal demişti o zamanlar. Ama bende olan durum ile sizde olan durum bir olmayabilir ondan farklılıklardan dolayı bir tutamıyorum
Munire20 Aysayten haklısın yürüyüncede oluyor adım atamıyorum resmen duraklıyorum karnımı tutuyorum hemen geçiyor oturuncada oluyor çok kötü ya ağrısı 🤦🏻♀️
Munire20 Ayse1934 bende yarın sorayım baklm ne dycek böyle birden ağrı vuruyor bıçak saplamışsın gibi neye uğradığımı şaşırıyorum resmen
Bade41 Aynı durum bende de var 35. Haftadayım doktorum enfeksiyondan dolayı olabilir dedi ve enfeksiyon çıktı
Munire20 Ayse1934 gittim doktora iltihap var mı dedi evet dedim ilaç yazıcaktı nst girdim çıkmış gitmiş unutu herhalde devlete gittim 30 unda tekrar gidceğim ilaç yazdırmak için çünkü sıcak suya oturuyorum hep iltihap beyaz beyaz akıyor