Gzmkk M123M bende bekliyorum canım inşallah pazartesi görünür benimde ilk gebeliğim dış gebelikti çok zordu
M123M ElifB08 benim çok yeni daha ama sabredemiyorum dış gebelik falan olursa diye korkuyorum ilk hamileliğim çok heyecanlıyım
ElifB08 M123M Daha yolun başında bu kadar stresli olmaman saha sağlıklı olur, bende 4.haftamda öğrendim gebeliğimi ama hastanelerde dolandım hep yok kesedir yok kalp atışıdır. Geç döllenme olduğu için doktor moralimi bile bozmuştu. Bence stres olmamanız adına 2-3 hafta sonra gitmenizi tavsiye ederim
Asyapolat80 M123M benim de 4 haftalık dün gittim doktor çok erken daha dedi Beta HCG 1000-1500 arası olunca görünür dedi. Bence değerinizi 2 günde bir kontrol edin düzenli artıyorsa sağlıklıdır
Menekseyorulmaz M123M keseyi görmeniz bişey ifade etmiyor ki önemli olan kalp atışı duyulması 8. Haftada gidin herşey net olsun neden bu kadar ecele ediyorsunuz kese göründü bile dese içinde bişey göremeyince gene bekleyeceksiniz çünkü 🌺
umudum1529 M123M M123M 2 defa gittim ve görünmedi hep bir korkuyla onun için erken gidip stres yapmayın bence gittiğimde hem keseyi gördük hemde kalp atışlarını duydum Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin 😊
Havvamu Erken gidip stres olmayın göründü görünmedi diye ben 7.haftada gittim hem kese göründü hem kalp atışı duydum elhamdülillah..
sedacelikss Ben 1900 betahcgyle 4+6da gittim görünmedi,2gün sonra 5.haftda 5600dü değer gittim görüldü. Karından bakıldı ikisinde de,hcg 2000üstündeyken görünüyor genelde dedi doktorum
1blgn1 M123M merhaba ilk gebeliğimde bende heyecandan erkenden gitmiştim. Yok kese var bebek yok, yok bebek var kalp atışı yok denmişti. Yaşadıgım stresi unutamıyorum. Şuan ikinci gebeliğim kendi hesabımla 6. Haftayı geçene kadar bekleyip gittim ve gittiğimde hem kese hem kalp atışı ikisi de çok şükür tek seferde aradan çıkmış oldu😊 yes sabır no stress😁👍🏼
Gzmkk M123M kanamam hiç durmadı bir de 7 haftaya kadar hiç kese oluşmadı ondan sonra kürtaj oldum zaten
SusamTanecigi M123M beta değeriniz nedir 1500 üzerinde görülüyor genelde ama en garanti 3000 olmasını bekleyin