Burcudag01 ogluileannesi ikili tarama testinde nasıl öğreniyorsunuz bana sadece kıza benziyor ama belli olmaz dedi kanda filan mı çıkıyor ilk olunca tecrübem yok ☺️ Bana da bilgi verir misiniz ?
Gzde218 Burcudag01 yanlış hatırlamıyorsam 11-16 hafta arası ikili test yapılıyor . Bu haftalarda cinsiyet oluşmuş oluyor fakat net göremediklerinden tahminde bulunuyorlar ama 12 ve sonrası uygun pozisyondaysa görüyorlar sanırım 😁
ogluileannesi Burcudag01 benimde fikrim yok canım yarın göreceğim bakalım belli olur mu olmaz mı ama kandan değildir ya yine ultrasona göre yorum yapar
Burcudag01 Gzde218 bize de yaptılar kıza benziyor ama tam netleşsin acele etme dedi doktor bazı doktorlar %70 ihtimal kız veya erkek deyince acaba kanda mı çıkıyor diye düşündüm 😁 teşekkür ederim ☺️
fyznrilter Eusluu Biz daha öğrenmedik yarın kontrole gideceğiz heyecan var biraz belki söyler doktorumuz gösterirse. 14+2 deyiz bizde ❤
Emineabdullah Eusluu 18 oldum kesin denmedi erkege benziyo öyle duruyo dedi doktor bu ay bi kereligine özele gidip ögrenmek istiyorum😊🤦♀️
Burcudag01 ogluileannesi Ultrasonla baktı kan sonuçlarım 1 hafta sonra belli olacak beynini filan gördük cinsiyet için de kıza benziyor ama net bişey diyemem henüz çok erken dedi bazılarına %60 kız veya erkek diyorlar o nasıl oluyorsa artık ☺️
Sose21 Bana 12+3 t erkeğe benziyo dedi ve 15+3 te kesin erkek dedi efedersin organını dahi gösterdi bu arada özel doktora gidiyorum klinik yanılma payı olabilirmi sizce yavaş yavaş eksiklerimi alicamda
Eusluu Sose21 ya bence 15 haftalıktan sonra kesin söylüyorsa yanılcağını sanmıyorum yA çünkü yanılma şansı olan doktor yinede emin olamadım veya yüzde 80 filan der 🤷♀️