Eusluu Arkadaşlar bugün cinsiyet öğrendim tam 16+0 erkek bebek ama öğrenene kadar heyecandan patladım sizlerde durumlar nasıl
Minnakbiranne1 Eusluu bende bugün 16.haftaya girdim. Cinsiyeti geçen hafta bugün öğrenmiştik bizimki de erkek bebek
Eusluu ogluileannesi ay çok heyecanlı ben yfak bi video çektim öyle öğrendim cinsiyeti doktor kağıda yazmıştı bakmak istersen instagramdan bakabilirsin @elifeksi._34 instagram hesabım ❤️💙
Gzde218 ogluileannesi ay ben de 13 haftalık oldum doktorum tahmin etmek istemediiiii net olunca söyleyecekmiş 🥲 ikili test yaptırdım sonuç için başka doktora gidicem yarın belki öğrenebilirim 😂
Burcudag01 ogluileannesi ikili tarama testinde nasıl öğreniyorsunuz bana sadece kıza benziyor ama belli olmaz dedi kanda filan mı çıkıyor ilk olunca tecrübem yok ☺️ Bana da bilgi verir misiniz ?
Eusluu 2-prensesannesiii çok heyecanlı oluyor allah sağlıkla kucağımıza nasip etsin inşallah ama biraz erken bi tahmin gibi sen yinede alışveriş için bekle bence ❤️❤️
ogluileannesi Gzde218 inşallah öğrenirsin bazı doktorlar emin olamıyor ya söylemiyor başka doktora gidersen söyler belki
Eusluu ogluileannesi yani çokta güzel değil ama öyle kısa bi zamanda araya sıkıştırdık işte çok sağol canım ❤️❤️
Eusluu uzlet çok erken tahminde bulunuyorlar valla benim doktor 13 haftalıkken anca tahminde bulunmuştu doğru çıktı tahmini 💙 allah herkesin gönlüne göre versin
uzlet Eusluu sat a göre benim 11+3 dü ama doktor bebeğin 12+2 olduğunu söylemişti 1 hafta önde yani. Ve birde doktorumuz tanıdık. Cinsiyet sorduğumda yanılma payı olabilir ama yüksek ihtimalle kız demişti değişecek mi bende merakla bekliyorum 😊
Eusluu uzlet en güzel anlardan biriymiş gerçekten cinsiyetini öğrenmek oğlum veya kızım diye sevmek çok güzelmiş bende dün tattım bu duyguyu ❤️
uzlet Eusluu evet kesinlikle öyle ama sonradan cinsiyet değişir mi diye de endişeyle beklemek de başka bir yanı 😊
Mrymm93 Eusluusaglikla kucaginiza alirsiniz insallah 🤲 daha 9 haftaligim bayramdan sonra giderim artik ozaman insallah ogrenirim bir kizim var bakalim bu sefer ne olacak merak ediyorum 🥰