Deletedmom_9 Gizmooo evet pregestan verdi aşılama dan itibaren kullanıyorum. Test için belli Bi gün demedi ama bu gün 11.gün inşallah yakında test yaparım güzel haberler alırız☺️
whitedream Gizmooo avokado yedim bolca ama şuan tiksindim yiyemiyorum 🙈 aşılama akşamı yani 12 saat sonra ve ertesi günü ilişki oldu tek tarafımda yumurta olduğu için o tarafa yattım hep.adet günümü takip etmedim zaten 14 gün sonra kan vermek için çağırdılar.bide progestan fitil kullandım bende eşime keçiboynuzu pekmezi yedirdim.ağir iş yapmadım ama günlük işlerime devam ettim bide en önemlisi sağlıklı beslenmek bide forumda fazla gezinme o zamana kadar🤗 şuan 11 haftalığım rabbim sanada nasip etsin ben gibi sevinçten ağlayarak öğrenirsin inş😊
Bfduam whitedream canım nasıl oldu kanama durumun? Kaç folikül vardı alttan baktığında benim iki az tabi.
whitedream Bfduam iyiyim canım sağol sen nasılsın kanama hala devam ediyo 7 haftalıktan beri sürüyo azıcık ayakta kalsam çoğalıyo benim 1 taneydi o tuttu ilaç mi kullandın iki tane olmuş bak
Bfduam whitedream aman dikkat et ayakta kalma pek, su ayları bi atlat. Yok ya, bana az dedi Dr, 4,5 yumurta olmalıydı dedi. Iyice bozdu moralimi.