_gmzee gulstgl bu zamana kadar bebeğimin gelişimi hep önden gitti ama erken doğum durumu olunca insan tedirgin oluyor.. anne karnında bir gün bile çok kıymetli 😊 en azından 37 leri görürüz inşallah 🙏🏻
gulstgl _gmzee inşallah göreceğiz hiç sıkıntı etmeyin bebeği en çok etkileyen şey stres. Allaha emanet edin hiçbir şey olmaz🙏🏻
_gmzee Sevda58 bilmiyordum 🤷🏻♀️ Normalde 37 de yapacaktı doktorum. Ama nst de biraz kasılmam çıkınca rahim ağzımda açılma var mı diye kontrol etmek için mecbur alttan muayene etti doktorum o sürede çatı muayenesini de yapmış oldu.. yani kendinizi kasmamaya çalışın ve inanın çok zor bi işlem değil. Hiç acımadı tabi ki diyemem ama 1 dakika bile sürmemiştir. Masadan kalkınca hiçbir şey hissetmedim
susam_18 _gmzee evet haftanız baya ilerde😊 dinlenirseniz yeter. Bende sadece yatıyorum. Sancım olmasa daha rahat olcam🙄 ben et yumurta tüketemiyorum malesef. 1 bardak süt,1 muz,1y.k tahin,1y.k pekmez blendrdan geçirip yani eşim yapıyo😅 hergün içiyorum.
_gmzee susam_18 güzel karışım aklımda olsun 😁 dinleneceğim mecbur artık, pazartesi günü annem gelecek yanıma zaten gelecekti bu durumda tuzu biberi olmuş oldu.. annem geldikten sonra işim daha kolay olur.. yemeğinizi felan yapıyor musunuz yada ufak ev işlerini bu yatma konusunun kriteri ne yani ne kadar yatmak
_gmzee susam_18 eminim çok zordur 😑 Allah yardımcınız olsun🙏🏻 Ben hep aktif hamilelik geçirdim. Dün akşam çıktım 1 saat yürüdüm resmen ama nerden bilecektim ki bu durumu işte.. ara ara bebeğimin baskısını hissediyordum vajinamda ve kemiklerim ağrıyordu ama artık bebek büyüdüğü için normaldir diye düşünüyordum. Meğer pek de normal değilmiş
susam_18 _gmzee bu zamana kadar çok iyi geldiniz bundan sonrasında tembellik yapın artık😅 ben wc ye gidene kadar o baskıyı hissediyorum taş kesiliyo karnım. Bebekte baş aşağı olunca. Sizin haftanıza gelmek için nasıl gün sayıyorum bir bilsenizzz😅 hepimiz sağlıkla, zamanında kucağımıza alalım inşallah🤲🏻❣
_gmzee susam_18 aminnnn inşallah ♥️♥️♥️ Çok doğru diyorsunuz bundan sonra tembellik yapacağım, inanın hiç yerimde durmuyordum 35 haftalık olduk ama iyi hissediyordum hareketliydim, bundan sonra en azından 2 hafta bol bol istirahat edeceğim. Siz de zor günleri atlatırsınız inşallah en azından 37 haftaları görürüz yavrularımızla beraber evlerimize geliriz 🙏🏻
susam_18 _gmzee ben sadece wc ye gidip geliyorum başka hiçbirşey yapmıyorum. Siz 36 ya kadar yatın dinlenn 37 den sonrası kolay zaten 😊🙏🏻
_gmzee gulstgl evet stres olmamaya çalışıyorum, doğacağı saat vakit belli😊 bir de diyorum bunları yaşıyorum sonra da doğuramıyorum diye post açmayım burda 😁😁 bir de normalde de güzel besleniyorum ama bu ara biraz daha fazla muz kaşar peynir süt vs tüketeceğim.. zaten bebeğim önden gidiyor sonra da doğmazsa iri bebek diye sezaryen felan olmayım 😬😬
susam_18 _gmzee aminnnn inşallah. Bol bol dua edin banada. Allah kolaylık versin hepimize. Sizede geçmiş olsun tekrardan🙏🏻🌼
Dursunozlem İlk çocuğum 35haftalik doğdu 34de 2cm açılmayla gittim ciğer geliştirici yaptılar 2gun hastanede yattım eve gonderdiler haftasına normal doğum oldu sorun olmadı şükür şuan ikinci hamilelik erken doğum riski var yine bebek aşağıda hep yatıyorum rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah yavrularımızı 🤲
_gmzee Dursunozlem çok şükür 🙏🏻 küvezde felan kalmadı o zaman bebeğiniz, bir de kaç kilo doğmuştu hatırlıyor musunuz
gulstgl _gmzee Sağlıkla gelsinler de ben artık normal ya da sezaryen çok takamıyorum insan erken doğum korkusu yaşayınca aklına hiç doğum şekli gelmiyormuş ki ben normal isterdim hep😅
_gmzee gulstgl tabi ki sağlıkla doğsunlar ikisi de doğum 😊 ben de hep normal istiyorum ama şuna gülerim yani erken doğum korkusuyla kendi ellerimle normal doğuramayacak kadar tam bir tostik yaparsam yavrumu 😁😁
_gmzee susam_18 anladım 😊 ben de bol bol istirahat edeyim o halde teşekkür ederim. Evet 37 bi olalım da 🙏🏻
merveklyc _gmzee 33. hafta kontrolümde bel kasık ağrısı yaşadığımı söylemiştim nst de sancım çıktı biraz dinlenmene dikkat et yalancı sancılar olabilir ilk gebeliğin olduğu için kolay kolay bu sancıyla doğurmazsın dedi doktorum 35 oldum ben de şükür korkma inşallah hiç bişey olmaz 🌸🙏
_gmzee merveklyc çok şükür 🙏🏻🙏🏻 İnşallah bizde de öyle olur durumlar 😊 2 haftayı daha geride bırakırsak sonra gelmek istedikleri zaman buyursunlar 🐣