Herkese merhaba 🌸 bugün tam 35 haftalık gebeyim, rutin doktor kontrolümüz vardı ve nst de hafif sancılarım çıktı, doktorum bir muayene edelim bu sancılar açıklık yapmış mı dedi, çok şükür açılmam yok fakat rahim ağzı yumuşamaya başlamış dedi. Bu kontrolde çatı muayenemi de yapmış oldu, normal doğuma uygunuz dedi ben de çatı muayenesi de mi yaptınız dediğimde evet o korkulu muayeneyi de yaptım dedi doktorum 😁 illa ki bir acı hissediyorsunuz ama gerçekten abartıldığı kadar asla değil lütfen bunu eziyet haline getirmeyin 😊🙏🏻 Tedavi olarak ciğer geliştirici iğne yazdı 2 doz bugün vurundum 2 doz da yarın vurunacağım. Bir de bi serum takıldı… Daha sık kontrol ve bol dinlenme önerdi. En azından 2 hafta daha kalsın istiyorum bebeğim 🥲 Bu süreçte önerileriniz var mı neler yapabilirim ? Aslında bebeğimin kilosu gelişimi iyi ama burda hep görüyordum muz kaşar peynir ceviz vs daha fazla tüketip bebeğimin daha güzel toparlanmasını istiyorum. Bir de şunu merak ediyorum normal ev işidir yemek yapmak vs onlara devam etmem de birşey olmaz herhalde değil mi. Aktif bir hamilelik geçiriyordum yürüyüş vs onları bırakacağım bu 2 hafta. Başka var mı önerileriniz ? Aynı durumda olanlar, daha önceki gebeliğinde aynı şeyleri yaşayanlar yazarsa çok sevinirim 🌸