Portakalgeliyor Kahverengi 23+4 dü sanırım hem şeker yüklemesi , detaylı ya girdim hemde tetenoz oldum 😂😂
Hiraumut denizinnannesi Bebeğin hareket ediyor mu cnm diyorlar bebek çok hareket etmeden vurulmuyor doğru mu?
denizinnannesi Kahverengi aksama doğru bi agri olamya basladi bugunde agri var ama oyle dayanilmiucak gibi kötü bi agri degil uzerine yatmamaya calsiyorum
Melike Kahverengi Ay evet😵💫 geceleri çok ağrı yapıyordu uyutmadı hiç. Üstüne falan yatamıyordum, kaldıramıyordum 3 gün sonra geçti
Portakalgeliyor zehranurr ahaha ya 😂 Detaylıya randevu alamadım 24. Hafta sondu ogüne boşluk buldum tetonzla denk geldi . Şekeri de detaylıdaki doktor dedi yapalım burdayken hazır diye :)
Neyzen Bugün sabah oldum daha 20+6 yız İkinci doz içinde 26 Temmuz’da gel dedi Eve gelince buz koydum kolumun üstüne Şimdilik olumsuz bir yan etkisini görmedim
denizinnannesi Hiraumut bebegin kalp sesini dinliyar once sonra vuruyolar hareketle ilgili dediginiz seyi ilk defa duydum ama zaten ufakdan ufakdan hissetmeyede basladim
honeyland Hiraumut sağlık ocağı mı dinliyor bebeğin kalp atışını acaba ☺️ Bende bugün vurulmaya gideceğim de