Hamilebayan 30 haftalığız benim de geçmek bileyen bir idrar yolu enfeksiyonum var bakterinin çok olduğunu söyledi doktorum herşeye de dikkat ediyorum ama bi türlü kurtulamadım . Erken doğuma sebep olacağını bilmiyordum doktorum hiç demedi şimdi burda okudum inşallah öyle bir durumla karşılaşmam 😭😭😢
Temmuzz [bilinmeyen] Ya benim doktorum çok rahat sanırım sürekli hamilelikte normal bol su iç diyor daha hiçbir tedavi uygulamadı ege üniye gittim hatta ordada monurol verdiler 2 kutu onları içtim ama geçmedi . Orasıda antibiyotik vermedi. Bende uğraşmayı bıraktım artık. Doğumum şimdilik normal görünüyor daha çatı muaynesi olmadım gerçi.
Elif1147 [bilinmeyen] kasılmaları nasıl anladınız?bende de enfeksiyon çıkmştı ve bence hala devam ediyor.doktora haftaya gidicem suan 29+1 haftalık olduk inşallah bebeğe sağlığı açısından bir zararı yoktur
FaizeFeyzazolu DeryaOsman 29 haftadayım böbrege baskı yaptığı için böbrek enfeksiyon yapıyor bu yüzden sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyosun dedi doktorum
FaizeFeyzazolu [bilinmeyen] benimde böyle 29 a geldim neden sezeryan mı olmak gerekiyormuş bana bişey demedi ama ☹️
FaizeFeyzazolu [bilinmeyen] bebek böbreği sıkıştırınca böbrekte sürekli enfeksiyon atıyor bu yüzden geçmiyoe benim de sürekli böyle lökosit eritrosit yassı epitel çıkıyor idrarda monoroul içiyorum geçiyor sonra ger geliyor bide çok su içmediğim zaman böbreğim çok ağrıyor bebek aşağıda cok rahimde 2.8 mm kısa yani o yüzdem bende çok korkuyorum