Duygu20 Kizlar geçmeyen enfeksiyon var mantar enfeksiyonu erken dogumdan korkuyorum önerileriniz var mı nasil atlattiniz neler yaşadınız
Haziranannesii Duygu20 doğuma kadar atlatamadım 39+2 doğurdum bende çok korkmustum o yüzden yazmak istedim rahat olun bol su içmeye devam
Esracim Duygu20 valla iyi bir doktor derim. Geçen muayene için gittim benden önceki hasta ile konuşmalarını duydum doktorun. Sirke ile yıka diyordu. İçeriyi suyla yıkama felan dedi. Birde çamaşırlarını mutlaka ütüler ve günlük ped kullanma
FaizeFeyzazolu Duygu20 idrar yolu enfeksiyon u olduğumda hep kasık ağrısı ve kasılmalarım oldu antibiyotik kullandım erken doğum riskim olduğu için oda tetikliyor
Haziranannesii Duygu20 hayır sezeryan ama onun enfeksiyon ile alakası yoktu benim kuzum dönmedi ondan sezeryan oldum
DeryaOsman FaizeFeyzazolu kaç haftalıksınız? Bende de aynı durumlar söz konusu, sürekli yatıyorum.25+6 dayız biz.
Demir Korka korka 33. Haftaya kadar geldik çok şükür🤲🏻 Biraz daha dayan oğlum diyorum,geçmiyor işte kendi bilir uğraşmıcam artık😅Kendi bünyemle kavga eder oldum🙄
Hiramerve 34+3 haftalıgız bizde kadın doktoru bir enfeksiyon dedi ama ismini çıkaramadı sonra benim cıldıye ye sevk etti Cildiye bir krem vardı iki hafta kullan dedi çok şükür şimdi geçer gibi oldu ama benimki batık gibi önce bir noktada çıktı sonra dagıldı iç kısmında değil dış dudak kısmında eğer doğuma kadar geçmezse normal doğum yaptırmıyorşar mecburen sezeryanla bebeği bulaşmasın diye gecmıs olsun
Duygu20 Hiramerve benm vajinamda yara var geçmiyor akintim kanli geliyo yapamam heralde normal dogum sezeryan olur büyük ihtimal
Temmuzz [bilinmeyen] Bende uğrasıyorum hamileliğimin başından beri allahtan kültür temiz çıkıyor ama lökosit ve bakteri hep orta düzeyde şimdi birde protein çıktı en son o da düşük düzeyde ama endişelenmeme yetiyor. Biz 37 ye geldik hayırlısıyla bi doğursam diyorum artık😊
FaizeFeyzazolu DeryaOsman 29 haftadayım böbrege baskı yaptığı için böbrek enfeksiyon yapıyor bu yüzden sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyosun dedi doktorum