Ysmnbl Sukran- şuan 36+1 im gününde olsaydı 21 temmuz da gelecek ama doktorum 37 de normal doğumla alalım dedi bebişim biraz zayıf gelişim geriliği çıktı yarın kontrolüm var inş kilo almıştır ve gününde gelir erken almak zorunda kalmayiz
Ysmnbl Ybdc karnının sertleşmesi normal heralde 36+1 im benim de çok sertlesiyo sıkıldı bebisler içerde
psychologist Tubacaa bende 33haftalığım sanırım Temmuz sonu zorunlu sezeryan olabilir haftaya netleştiririz dedi. Plasenta previa varmış ☹️ Bende sıkıldım daha 4-5 hafta var çok sıcak canım hiç bişey yapmak istemiyor 😫
Ysmnbl Tubacaa suni sanci ile demişti doktor ama yarın ne olacak bilmiyorum 2,5 hafta geriden geliyodu 35+2 de 2060 gr dı
Zeynep_18 Tubacaa biraz korku sardı sanki ama bilmiyorum kafam da gel gitler var zaman yaklaşınca böyle oluyormuş herhalde🤣
kozerr Ysmnbl canım o kadar geri olduğuna emin misin bende 35de 2150 idi bi hafta geri dedi doktorum oda sorun olmaz dedi
Eminebltc7 Seda-1 günümüz tamamen aynı 37+3 ama doktor daha gün vermedi pzts gel testleri yapcaz ona göre gün vercem dedi
Seda-1 Eminebltc7 bana bütün testleri yaptı ameliyat için kanları aldı 1 Temmuz sabah 9 da aç gel dedi gece 12 den sonra bişey yeme içme dedi