Eymen-ss Merhaba nst kaçıncı hafta da başlıyordu ? Bir haftadır alt karın tarafında kısa ksa ağrılar giriyor kaynanamda yalancı sancı onlar diyor emekli ebe kendisi o öyle deyince bı korktum daha 30. Haftaya yeni giricez yarın😔
burcinnb Eymen-ss ben şuan 34. Haftadayım randevu zamanım 36. Haftama denk geliyor. Daha Nst bağlanmadımm bu gidişimde bağlanıcam 🤗
Eymen-ss Kayraninannnesi agrı olunca belki dediğiniz gibi iki hafta sonra başlatır beni de korkuyorum bı yandan da 😔
Aysenrr2 Eymen-ss ben 32 sen beri bağlanıyorum 34 den sonra haftalık düzenli nst kontrollerim var suan 36 yım
DamlaNur29 Eymen-ss ben ilk 35 de girdim yalancı sancıdır sizinki dinlenince gezince yürüyünce duş alınca geçiyorsa yalancı sancı oluyor benimki planlı sezeryan dı ondan 35demi soktu yoksa normalde o zamanlarmı sokuyodu bilmiyorum
Eymen-ss DamlaNur29 bende ilk oğlumda devlette olduğu için duzensizdi herşey hatırlamıyorum detaylı bide bu planlı sezeryan olucak o yüzden iyice erken gelirse Allah korusun korkum o 😔
Burcu_NFUE Eymen-ss hayır hiçbir sorun yoktu özel muayenede doktorum tüm gebelerine aynı şekilde 15. Haftada başlatıyor nst yi tedbir amaçlı ne olur ne olmaz diye takip amaçlı ☺️
Mom726272 Eymen-ss bende aynı şekilde oluyo diye belirtmiştim doktora nst istedi direkt o zaman da 28 haftalıktı oğlum
Eymen-ss dlnyny bebekte bir sorun görmedi doktor ama benim ağrılarım hiç geçmiyor gün geçtikçe artıyor korkuyorum bende ve sürekli afedersiniz ishal kusma oluyor 😔
dlnyny Eymen-ss ishal bende de var en başından beri doktorunuz bebekte bir sıkıntı görmüyorsa korkmayın. Son 3 ay da maalesef ağrılar artıyor yalnız değilsiniz benimde oluyor sağlıkla gelsinler🥰
Periwashere Eymen-ss normalde 34.haftada baslayabilir nst ben de hareket azligi hissettigim icin gittim 33te girdim
Eymen-ss Periwashere ayy çok zor valla bişey olucak diye korkuyor insan her küçük sorunda akılda bir soru işareti 😔 bu ikinci benim ama hala küçük bişey olsa panik yapıyorum