Rosanna Zeyna27 merhaba, bana klomen değilde 5 gün boyunca kullanacağım farklı bir hap verdi doktor.7,8 gün boyunca da iğne oldum zaten.Sonra da çatlatma iğnesi oldum iki taraftan.
Rosanna Zeyna27 sonuç ne oldu peki? Kaçıncı gündesiniz.Bu Arada göbekten iğne olmadınız mı, sadece hapmı kullandınız
Rosanna Zeyna27 Benim de ilk takipte 3 adet vardı ama tutmadı.ikinci takipde iğnenin dozu arttırıldı ve iki yumurta oluştu, o da tuttu
Zeyna27 Rosanna ben klomen 5 gün sabah akşam kullandım gittiğimde 3 adet yumurtan. Var dedi çatlatma iğnesi verdi aynı gün yaptırdım akşam 9 da yaptır dedi göbekten 9. Günümdeyim bilemiyorum Kİ daha adetime var
Zeyna27 Rosanna inşallah olur dün 8. Günümde test pozitifti bugün Kİ anlamadım negatif sanki bilemedim test de bozuk olabilir iğne etkisi var mı yok mu anlamaya çalışıyorum ama
Rosanna Zeyna27 14 günden önce hiç test yapmayın çünkü iğne ve hap etkisiyle pozitif çıkar.Etkisinin gitmesi için 14 günden sonra yapılıyor.Ben 17 gün sonuç aldım.umarım güzel haberler alırsınız
Rosanna Zeyna27 8 .gün olduğu için belki negatife dönmüştür.Tekrar test yapmayın bence stres yaratıyor çünkü.en net sonuç için 15 i bekleyin