Shrylmzzz 2prensesannesi1 teşekkür ederim inşallah vardır ama sevinemiyorum şuan kan testi vermeden yarın sabah tekrar test yapıp koyulaşma var öı diye ona bakıcam sonra kan testi vercem
Shrylmzzz Kürtaj olmuştum bir adet bekledim adetim bittikten sonra korunmadım yani haziran ayında bugünde adetimin birinci günü ama gelen giden yok diğer hamileliğimde göğüs hassasiyetim vardı bunda hiç belirtim yoktu ara ara giren kasık ağrısı dışında
durumomsss Shrylmzzz hemen kan vermelisin tebrik ederim ♥️ Benim de aynı tarihlerde oldu yumurtlamam adetim gelmedi hala ama testler negatif umut oldun bana da dün test yapmış mıydın
Shrylmzzz durumomsss yapmıştım canım negatifti o test ümitsizleğe kapılma herşeyde vardır bi hayır🙏❤️
Shrylmzzz 19 unda kan testi vermiştim ama negatifti malesef bende ümitsizliğe kapılmıştım bu ay olmayacak diye dün test yaptım tek çizgiydi demem o ki bir gün diğer günü tutmuyo hemen olumsuzluğa kapılmayın Allah büyük🤲
Ebru2432 Shrylmzzz ins bende 3 gun kala yapmıştım su ucuz resti çıkmadı bugun de adet olmam lazım ama ded8gin gibi sadece akintim var bilmiyorum sadece evde ovulasyon testi var 2 tane yapsam ondan anlamıyim acaba