Nurklc38 Onurpasa12 doktora özele mi gidiyorsun devlete mi canım bana doktorum bi da ki ay gel renkli ultrason yapıcaz dedi işte o beni yönlendircekmiş siz kendi doktorunuzun oldugu hastaneye mi gidecek misiniz
Cigdemss Onurpasa12 renkli ultrason değil o, detaylı ultrason organ taraması bahsettiğiniz ise 20-24arası periontolog, radyoloji doktoru yapıyor varsa hastanede cihazlar yaparlar. Renkli ultrason dediğimiz sadece bebeğin 4 boyutlu görüntüsü oluyor.
Onurpasa12 Cigdemss canım bilmiyorum ki ne diyolar ilk defa gebe kaldım bugün doktarum söyledi renkli ultrason yaptirdinmi yok dedim dedi burda makine yokmuş bende pazartesi başka hasteneye gidicem orda yapicam
Cigdemss Onurpasa12 özellerde 300-500 değişiyor. Devlet hastanelerinde yaptırmak istiyorsanız ilçelerde falan küçük yerlerde her zaman olmuyor cihazlar olmadığı için, iyi bir devlet hastanesine önceden gidin randevu alın çünkü çok uzun zaman sonraya veryorlar. Süresi geçebilir
Muciiizemm Onurpasa12 canım ben de bayram sonrası ilk pazartesi gidicem 23+4 de gitmiş olucam yani İstanbul Şişli de aytül çorbacıoğlu gidicem 650 TL fiyatı çok ilgili arkadaşım gitti tavsiye etti zaten İstanbul da kadın doktor anca 650 buldum çok pahalı normalde
honeyland Nurklc38 devlette ultrason görüntüsü vermiyorlar mı sadece CD mi veriyorlar canım bende devlette yaptıracağım bilgim yok