Onurpasa12 Kızlar renkli ultrason nasıl yapılır niçin yapılır özelde kaç tleye yapılıyo yapanlardan ricam bana dönüş yaparmisiniz
Busra37 Onurpasa12 özeli bilmiyorum ama devlrt hastaneleride yapıyo. Çocuğun organlarını gelişimini dah ayrıntılı gösteriyor yapılıyo diye biliyorım
uraluygar Onurpasa12 500 liraya yaptirdim. bebegin herseyine detayli bir sekilde bakiyorlar. Organ taramasi yapiyorlar. Normal ultrason gibi segl 40-50 dakika civari suruyor muayene
MercimekveAnnesi16 Onurpasa12 15-20 dk sürüyor 500 TL den başlıyor fiyatları özel hastanelerde gittiğiniz yere ve yoğunluğa göre ve en önemlisi bebişe göre uzunluğu artıyor veya düşüyor
MercimekveAnnesi16 Onurpasa12 beyin kalp böbrek ciğer gelişimine idrar torbasına bacaklar eller omurilik gibi bebeğin gelişimine organlarına ve kemiklerine bakılıyor
MercimekveAnnesi16 Onurpasa12 21 haftalıkken yapıyor hastaneler genelde daha erken yapanı görmedim bende 21 haftalıkken hatta dün yaptırdım
sclzn Onurpasa12 ben özelde yaptırdım da fiyatı hatırlamıyorum ya 250 miydi acaba kendi doktorumun dısında hastanede baska bir doktora gönderdi sonra da kendi doktorum ile tekrar baktık sonuclara
Nurklc38 Onurpasa12 daha ayrıntılı gösteriyorlar canım çok güzel birşey devlette ücretsiz ama sırası çok oluyor cd de veriyorlar sana ariyetten izleyebiliyorsun özel de 400 tl bi da ki ay yaptırcam özele gidiyorum ben 400 tl demişlerdi
Onurpasa12 Nurklc38 anladım canım bakıcaz napicam ben şimdi 26 haftalık hamileyim devlete gitsem bakarlarmi
honeyland Nurklc38 devlette ultrason görüntüsü vermiyorlar mı sadece CD mi veriyorlar canım bende devlette yaptıracağım bilgim yok