Muciiizemm Pikimom bende ilkten öyleydim böyle sanki tuhaf geliyor Du duvarla konuşuyorum sanki 😂 öyleydi sonra hadi kıızm şunu yapalım hadi bunu yapalım derken engel olamadık şimdi ne yapsam ona soruyum 😂😂🤭🤭
Muciiizemm Symazturk hahhaha çok iyi ama orası hep karanlık bilmez ki 😂 😂 annelik işte hemen eğitime başlıyoruz biz varya biz 😂 😂 😂 😂 annem dine diyor der yavrum hep aynı karanlık der kuzum k ya 😂 😂 😂 😂
Muciiizemm evaburak95 aman annesi bırak orda uykusuz kalsın gelince uyusun aman 😂😂 Canım. Ya bilse arkasında konuşuyoruz gelince inadına uyumaz 😂😂😂🥰🥰🥰
Alizel Muciiizemm anlamadım annem beni öyle seviyor içimden de kızımızı sarı papatyam diye sevmek geliyor😉
Erdemseymaa 5 haftalık hamileyim dün görümcemle tartıştık onun yüzünden hastanelik oldum eşim ise hep onların tarafını tutuyor cok zor durumdayım bebeği dünyaya getirmek istemiyorum piskolojim iyicene bozuldu bana yardımcı olurmusunuz akıl verin bana 😭😭😭😭
Zyneepemree Muciiizemm genellikle ismiyle hitap ediyorum hemen gözlerim doluyor ama nedense bana tepki vermiyor 😂 babası işten geliyor sesini duyması yetiyor kıpır kıpır bu sefer seni keserim diye çemkiriyorum 😂 utangaç biraz sevildiği zaman kımıldamıyor diğer türlü horon tepiyor
Addile Muciiizemm sadece annem annem dediğimde tepkş veriyor şarkıtmş türküymş konşmaymş hiç bişeye tepk yok