Muciiizemm Buket1509 😂😂😂🤭🤭🥰🥰 umarım kocanız denk gelmemiştir bu namelere hahha çok iyi ya çok güzel ya saçmalamak bile çok çok güzel RABBİM herkese tattırsın inşallah 🥰 🥰 🥰
Irm_brk12 Muciiizemm evet bend3 😁🥰😍 eve girerken selamin aleykum aleykum selam deriz deriz melekler de alir selâmmızı kızım diyorum ekmek almaya falab gidiyoruz beraber Rabbim kabul etsin
Muciiizemm Buket1509 He aman iyi 😂😂🤭🤭🤭 şaka Bi yana ne kadar güzel yaa Allah sohbetinizi arttırsın 😂😂
Buket1509 Muciiizemm teşekkür ederim kuzum inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız miniklerimizi 🥰🙏
Oozgn Muciiizemm bende prensesim, güzel kızım, meleğim, annesinin kuzusu diye seviyorum eşimde kızıııım kızııııım ah baban seni güzel güzel giydirecek süsleyecek diye seviyor 😂
Muciiizemm Oozgn aynn benimm eşimde öyle seviyor neler neler alcaz sana diyor servetim feda olsun sana dio sonradan da servetinin olmadığı aklıma geliyor 😂😂😂😂😂😂
minicikanne Muciiizemm bebik, bik bik, anneçinin oluçu, anneçinin kuzuçu. Hahahah ben böyle saçma şeyler diyorum. 😄😄😄😄🤭🤭🤭🤭
Pikimom Ben hiç konuşamıyorum sadece okşuyorum onu ama pek konuşamıyorum garip geliyor maşallah herkes sohbet ediyor 🙂 içten gelen bişey heralde
Muciiizemm Pikimom bende ilkten öyleydim böyle sanki tuhaf geliyor Du duvarla konuşuyorum sanki 😂 öyleydi sonra hadi kıızm şunu yapalım hadi bunu yapalım derken engel olamadık şimdi ne yapsam ona soruyum 😂😂🤭🤭
Symazturk Muciiizemm oğlum yavrummm Doğu uyudun mu annecimmmm seni çok seviyorum yavrum gibi 😍 geceleri de özellikle şimdi gece oldu uyumamız gerekiyor diyorum gündüzleri günaydın diyorum 🤣 belki uyku düzenine etkisi olur diye bi Umut
Muciiizemm Symazturk hahhaha çok iyi ama orası hep karanlık bilmez ki 😂 😂 annelik işte hemen eğitime başlıyoruz biz varya biz 😂 😂 😂 😂 annem dine diyor der yavrum hep aynı karanlık der kuzum k ya 😂 😂 😂 😂
Muciiizemm evaburak95 aman annesi bırak orda uykusuz kalsın gelince uyusun aman 😂😂 Canım. Ya bilse arkasında konuşuyoruz gelince inadına uyumaz 😂😂😂🥰🥰🥰