Minikmucize1 betlkrkmaz evet çöktüm resmen bu konuda inşallah bu hastane normal der buda zayıf derse ne olcak onu düşünüyorum kalp atışı var ama zayıf alıcaklarmı ozaman
betlkrkmaz Minikmucize1 zayıf dese bile doktor illaki bir tedavi uygular diyorum ya benim bebeğim düşüyordu kanamayla gittim ama ilaçlarla serumlarla durdurdular kötü düşünme herşey iyi olur inşallah
beyah Bende o korku içerisindeyim senin gibi fakat çok kafana takıp stres yapman da bebek ve senin için iyi olmaz canım bunu düşün her zaman iyiyi düşün iyiyi çağır Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kavuşmak nasip etsin 😊🙏🏻
Minikmucize1 betlkrkmaz İnşallah belki kullandığım kan sulandırıcı az gelmiştir dozu bişey yaparlar herhalde sonuçta yok değil var bebeğin kalp atışı haftasıylada uyumlu sadece bi kaç gün geride oda sanırım benim mide bulantııs yüzünden düzgün beslenmememle alakalı
Minikmucize1 Dilekcnkn inşallah sonuçta kalp atışı var sadece zayıf alıyorum dediler düşücek vs gibi biseylerde demediler
Minikmucize1 Dilekcnkn araştırma hastanesi bakmadı bile acile girdim biz kanamalı düşük yapanları alıyoruz dedi senin bebeğinin kalp atışı olmasa bile 2 hafta beklenir bebeğe şans verilir dedi bazen zayıf alınabilir dedi yolladı şimdide özele gidiyoruz
Minikmucize1 Dilekcnkn ya daha küçük ya belki ondandır diyorum daha 10 haftalık ama ilk açtığında ultrasonda güm güm duyduk ses yani hiçte yavaş değildi detaylıdakide diyoki bana cihazı başka yere doğruda tutsam ses gelir dedim ben daha öncede bebek kalp atışı duydum o ses başka kalp atışı başka hımm diyo
Minikmucize1 betlkrkmaz gittim kalbi durmuş dendi ve yeniden dünyam başıma yıkıldı yoruldum artık çok gerçekten