-Zeynepakms- Es-em02 Fotoğrafı varmi acaba sizde genelgenin yani ben üstüne basa basa sordum hatta bu soruyu hamilelere dahil mi diye
Tugba_25 -Zeynepakms- benim hastaneden de haber geldi normale dönülüyor maalesef benimde 32.haftama 1 hafta kalmış olacak 1 temmuzda 1 hafta için bile olsa ise gitmek istemiyorum bebekle ilgili problemler var zaten o yüzden rapor ya da izin kullanicam 1 hafta için
-Zeynepakms- Tugba_25 Sizin için sevindim en azında Bi hafta kalmış aile hekimliğinde yazdirabilirsiniz Bi haftayı gidip riske atmayın kendinizi zaten. 🙏
Minnos_huzur44 Şansa bak ya daha bi haftadır ayrılmışım evi hep topladık memlekete geldik kalkmaz inşallah
esuzun Minnos_huzur44 Bende evi toplayıp memlekete geldim idari izne güvenerek 😄 umarım hamileler hariç yazıyodur.
DrElf 28 hazıranda 32 haftalık oluyorum ben, analık iznine geçecekmiş inslalah ama üzüldüm idari iznin kalkmasına
feriii bende saglikciyim mudurlugu aradim henuz bir genelge bisey gelmedi daha 1 temmuza kadar gelir dedi
Belinay035tp Es-em02 ay inşallah ya yaz sıcaklarında hamile olarak maskeli bir şekilde çalışmak inanılmaz zor 😩
esuzun Es-em02 Es-em02 Yaaa umarım öyledir. 2 gün kalmıştı 24 olmama bi nebze de olsa içimi rahatlattın canım
Ayca0909 esuzun içisleri bakanlığı sayfasinda bakana mesaj var ben oraya yazdim cogu kisi yazarsa bi ihtimal ise yarar covid asisi ile ilgili kesin bir sey olmadigini ve en azindan vaka sayilari birazda daha azaldiktan sonra baslatilmamizi riskli grupta oldugumuzu vs yazdim
Ayca0909 -Zeynepakms- icisleri bakanligi bakana mesaj yazin web site cikiyor herkes yazarsa etkili olur diye dusunuyorum
-Zeynepakms- Ayca0909 Bende yazıyorum şimdi inşallah Bi geri dönüş olur ve biz hamilelere dokunmazlar
Yildiz35 Es-em02 merhaba ben de adalet bakanlığındayım yazı kesin mi . Yani daha genelge yayınlanmadı