Zynpasr65 Kızlar aranızda yerleşme sırasında ağrı çeken oldu mu olduysa tam olarak nerelerinizde hissettiniz ?
Myworld34 Zynpasr65 ben bir defa düşük yaptım ve adetime on gün kala göğüslerim şişti ağrıdı karnımda iğne batması ara ara kasılmalar ve hafif sancı oluyordu insan hissediyor şuan yine aynıyım on günüm var ve çok belirgin şekilde hissediliyor
Bsrahb Zynpasr65 4+6 yım en başından beri sol kasığımda sızlama var bacağıma vuruyor bide arada adet olmuşum yada tuvaletim gelmiş gibi karnım ağrıyo
Cglolmz Myworld34 düşük demiyor tutunma diyor canım belli ki yeni hamile niye böyle bir yanıt veriyorsun ki ?
Alp-2806 Bsrahb ayyy aynı dert bende var ☺️😅 kasığım dan dizime doğru 😭 diyorum ki yaşlandım mı 🥴🥴 4+3
Myworld34 Cglolmz bebeğimi kaybettim o zamanki yerleşme ağrımı anlattim ben sizin için ne sorun oluşturdu acaba?
Fatmanurr94 Benimde kasik agrilarim olmustu ve 15-20 saniye kadar Rahmine kramf gibi bi agri girdi yerimden kalkamamistim Allahtan kisa sürdü
Zynpasr65 Adetim bir haftadır geçiyor 2 gündür sağ ve sol kasıklarımda ve aşşağı doğru ağrı sızlama oluyor arada bacaklarıma da vuruyor heralde adet olcam felan diyorum 🤔☺️
Kafam Zynpasr65 ben hamile olduğumu yerleşme ağrısı ile anladım regl sancısı gıbı oldu bende bi anda giriyodu kasıklarıma kıpırdayamıyordum rahat bi 20 saniye suruyodu ama her bir ıkı dk da bir
Alp-2806 Bsrahb çok ultrasona maruz kalmamak için geç gitmeyi düşünüyorum 🥺 ilk düşükte 5 6 defa ultrason a grdim 8. Hftya kadar
Deletedmom_33 Zynpasr65 benim tüp bebek olduğu için transferden sonra 3 gün kasık ağrım oldu bel ağrısı da vardı. Şimdi ara ara bel ağrısı oluyor birde bende 5-6. günler kahverengi pembe lekelenmem oldu
Bsrahb Alp-2806 benimde öyle bir korkum var şubatta kürtaj oldum ama gitme sebebim keseyi görünce ilaça başlatmak omdan sonra uzun süre bende gitmem
Nursel5565 Zynpasr65 benim idrar yollarımda ağrı oldu enfeksiyon sandım ve regl ağrısı gibi sancım oldu kramplarım oldu meğer oğluşum yerleşiyormuş☺️🥰💙rabbim isteyen tüm herkese sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏼