• Gebelik
  • Bebegin göbek bolgesinin önden gitmesi

Esbebeginannesi cnm bende dün gittim 34+5 sata göre bebeğim göbek çevresi 37 çıktı. Şeker yuklemeside yaptirmamistim. Şekerden mi oldu onuda bilmiyoruZ. Şekerden değilse sorun yok demişti doktor ama şeker yüklemesi yapmadığım için bilemiyoruz. Diyet verdi tatlı meyve yeme dedi bende çok aşırı yiyodum artık bı ay dayancam

Angelangell ben seker testi yaptırmistim şekerim cikmadi ama yinede doktor sekeri kes yediklerine dikkat et dedi. Bebegin gobegi var iki hafta onde diyince bi korktum acikcasi. Ben de tatli meyve vs aşırı yiyodum 3 haftam kaldi idare esecegim artk. İnşallah bir sorun olmaz. Sizin de her sey yolunda gider inşallah 😊

Esbebeginannesi çok sevindim cnm demekki şeker olmadan da göbek çevresi önde gidebiliyormus. İnşallah benimde şekerim yoktur. Bende son iki haftadır aşırı tatlı meyve felan yemiştim vicdan azabı çekiyorum inan ya şekerim varda ben bilmiyorsam diye.

35+3 te bizde 3650 gramdık karın çevremizde 40 hafta ile uyumlu dedi şuan 36+2 olduk ama hala randevu alıpta kontrole gidemedik

ayse95 haftaniz ilerlemis kontrollerinizi aksatmayin inşallah bir sorun olmaz bebislerimizi saglikla aliriz kucagimiza

Yetgineslihan geriden gelmesi riskli bir duruk muymus doktor ne dedi. 2 hafta kadar once yada geride olmasi normal diyenler var moralinizi bozmayin